Komentari na vest

Aleksandar Nikolić – Profesor

D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Значи да је ипак освојио и 2 Божине и једну Жоцову из сенке. Свака част, није био шкрт и сујетан. Звао се помоћним тренером и свака му част за све што је урадио са Небојшом Поповићем за српску кошарку.
P

Petrm

pre oko 2 godine

@PFS izvališ ovakvu glupost i još dobiješ više pozitivnih ocena nego negativnih. Malo ti to bolji prouči ko je gde igrao i ko je za koga navijao. Jedino je tačno da bez ta dva zvezdaša verovatno ni taj bivši zvezdaš Željko ne bi postao to što jeste.
Л

Ложач

pre oko 2 godine

Велики човек, Србин и Звездаш! Почивај у миру!
A

AR

pre oko 2 godine

Idi se hvali čovketom i eventualno Lazicem, to vam je to od istorije. Spomeni nekada i najveci usspeh 13o mesto u EL
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Čuveni Profa. Počivaj u miru
E

E moji vi...

pre oko 2 godine

U prevodu, dzaba vama sve, dok ne dodje neko iz Zvezde da vam kaze sta da radite, mrka kapa...
Z

Zlatimir

pre oko 2 godine

Šta bi dali ovi iz Komšinice (FMP II) da su na našem mestu? Imati 48 trofeja, od čega četiri evropske. Sad kad je projekat tzv. evropske Zvezde definitivno propao, a koštao je najmanje 100 milion evra, ostaće zavist na projekat evropskog Partizana koji se ponovo realizuje.
P

PFS

pre oko 2 godine

Prvi klub za koji je igra pr.Nikolic je Partizan,obučavao Zeravicu,Zeljka i mnoge u Partizanu.Prestanite da spinujete da je potekao iz zvezde,kad je bio partizanovac!
E

E moj ti Zlatimire

pre oko 2 godine

Projekat evropske pljacke i unistenja Zvezde ste super izveli, malo je falilo da uspete. Steta samo sto je tu bio jedan masinski inzenjer da stavi tacku na vas crno-beli svet. A ovo nije projekat evropskog Partizana, ovo je projekat nase vlade, samim tim i svih nas, sa preko 20 miliona ulozenih u njega. Pa ako sa takvim ulaganjima opet dozivite fijasko, bolje da se ne javljate vise. Da su takve pare ikada usle u Zvezdu sada bismo se ravnopravno borili za titule EL sa najjacim timovima a ne kao vi da spustite ispod 15 razlike protiv nas..