Komentari na vest

Alimpijević otvoreno: Nismo bili najadekvatniji rival za Pariz u finalu

:

:D

pre 28 dana

😂😂😂

PIX

pre 28 dana

Koliko je to stvarno istina?
n

nula istina

pre 28 dana

izgubio 25 razlike, dva puta ga dobili u Parizu...bolji tim...
I

Ivan FCRS

pre 28 dana

Jako dobar rezultat sa onim isluzenim igracima. Kakav Nidam druze... I Simonovica sto si dovodio...
o

ooooo

pre 28 dana

DOGODINE U ZVEZDI. PROVERENO
P

Pa da ga

pre 28 dana

opet vređate i pljujete. NEMA ŠANSE!
Z

Zijy

pre 28 dana

Trenutno medju 5 najboljih trenera u evropi
K

Kad bi

pre 28 dana

smo šalili verovatno.
D

Djape45||

pre 28 dana

Najbolji mladi trener u evropi. Ali da bi bio u top5 trenera u evropi mu treba još iskustva pre svega, ali polako, ima sve predispozicije da dodje do tog zvanja.
Z

Zaza Paculia

pre 28 dana

Odgledao sam samo malo ova polufinala, pre toga nisam nista, i razlika izmedju EL i EK je ogromna, bas vidljiva, Pariz je svakako najkvalitetniji, i vec 10 godina slusamo da EL hoce Pariz i London, evo sad cemo i to da vidimo. Ali sudjenje je bilo najblaže receno smejurija.
T

Top Gun

pre 28 dana

Problem je što su se pisali hvalospevi na njegov račun. I sad kad je ispao..ono Pisao sam ok je Alimpijević ali nije vrhunski trener. Vreme će pokazati da li će postati.
Z

Za Železnik

pre 28 dana

Taja nabedjeni mali trener vam je operušao Žotu sa nekom Bursom pre dve godine.Iza tog nabedjenog trenera ne stoji niko.Ni turska država, ni udba ni Evroliga.Tako da psssst...Nemoj da vas Pomfritije hahahaha zove!
P

Prti

pre 28 dana

Cirkus od sudjenja jer EL je vec objavilada Burg i ako osvoji nece igrati EL i da je to moguce samo ako to budu Pariz ili Besiktas. Eee sad sto rizikovati da Turci slucajno ne osvoje pa su ih masakrirali u poslednjoj utakmici. 35 licnih greski!?! Svirao se svaki pogled ispod oka sto bi se reklo u takvim uslovima Burg koji je kvalitetna ekipa pocistio bi i Reala.
V

Voždovac

pre 28 dana

Skandalozno suđenje u obe polufinalne serije. Od prvih utakmica se znalo koga žele u finalu.
G

Guh

pre 28 dana

Vidi se da mu je Duško Vujošević uništio detinjstvo i da posledice ne prolaze i dan danas
S

Sosksnsjs

pre 28 dana

Dulo General...Jel čuo šta za Pomfritija ? Jel zvao koga, onaj zna sve pa i to da je Srbija kriva za rat i da je,agresor! Pedu bi prodo za šaku evra...Dulo heh General
K

KIMI 85

pre 28 dana

Svaka tebi cast Dule. Videlo se navlacenje za Burg od pocetka, one tehnicke Delgadu su presmesne. Cim ste ih stigli, pocele sudije sa guranjem. Gura se Pariz u evroligu, da je Besiktas otisao u finale, bilo bi tesno, ne kazem da Paris ne bi dobio ali bilo bi 50/50.. Ovako ce da pregaze ove jadnike. Kad nije mogao London, daj Pariz..
Z

Zeleznik

pre 28 dana

Samo si zavoravio da ih je ta istii Burg dobio (razvalio) i u prvoj utakmici. Tada se ovaj nabeđeni trener nije žalio. Što znači da niko nije ni za koga navlačio. Ako su ih jednom dobili kod kuće regularno zašto ne bi mogli i drugi put? Šta veliki trener je odjednom pronašao recept za taj Burg? I njima su svašta svirali u Turskoj.
K

KIMI 85

pre 28 dana

Nabedjen ili ne, momak je dobar i perspektivan trener i to je cinjenica. Drugo, prvi mec je prvi mec. Besiktas je dobio drugi. Cemu guranje sudija onda? Da si gledao utakmicu, video bi. Delgado za udarce u glavu nije dobio nijedan faul. Pariz se gura da udje u evroligu i to je cinjenica.