Komentari na vest

Alimpijević: Zvezda i ja smo imali nerealne ambicije, budžet bio najmanji u poslednjih 15 godina

d

dadada

pre preko 1 godinu

Sada ga kao hvale, a pljuvali ga samo tako.
s

ssssssss

pre preko 1 godinu

Ocekivanja te sezone su bila ogromna, jer smo pre toga sa Radonjicem imali odlicne rezultate, a plus je i F4 bio u Beogradu te godine, a nismo imali 'privrednika' Ostoju koji bi to finansijski ispratio. Lozili smo se da je Lesor neki igrac sa onim zakucavanjima, ali tanak kako je sezona odmicala, da ce Pero Antic pruziti vise, ali bio je penzioner, da Feldin ima mnogo vise poena u rukama, a bio je ocaj, jedino je Rocesti igrao nesto. Ali videlo se tad da nije problem u Alimpiju i da je dobar trener.
X

Xao

pre preko 1 godinu

Tako je, pričalo se za Lesora da je "NBA prospekt", danas je jasno koliko je to pogrešna procena bila generalno. Od Pera Antića je bilo više štete nego koristi, bio je stalno povređen i samo je ispucavao trojke. Feldin nenaviknut na ulogu lidera, ispod svih očekivanja. Bjelica u finalnoj seriji nije smeo ni da pogleda na koš. Alimpiju su prodavali jednu te istu foru celu seriju sa prodorima bekova pored Omića koji je izlazio u blok na osam metara, hteo sam TV da razbijem. Navijači su po logici stvari očekivali više zbog F4 u Beogradu ali tad je klub morao da proda Gudurića da bi obezbedio budžet, da podsetim. Jedino je Ročesti igrao dobro, ali nije ni on mogao celu sezonu sam da vuče tim. Na stranu kampanja botova i novinara cele sezone. A ono u Morači je bila oružana pljačka. Kako god, svi su se podigli posle te sezone, i Alimpije i Zvezda koja je vratila titulu i EL.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Eto, najmanji budzet u istoriji a igrali Feldin, Rocesti, Antic, Lesor i ko zna ko jos...Zamisli tek kad je bio veci budzet...
s

ssssssss

pre preko 1 godinu

Lesorova iskakanja te sezone... mucno za secanje, svaki put do pola terena iskakao haha. A ovi sto pisu da se tad pljuvao nek se zapitaju koji se to trener nije pljuvao kad ima neuspehe. Pa pljuvace ovi Zeljka ako ne osvoji titulu.
@

@Xao

pre preko 1 godinu

Zvezda se izgleda uvek kad je padala podizala prirodno niko joj nije sredio budzet da se jos vise pojaca naredne sezone i tako iz sezone u sezonu, bas je prodaja jednog igraca izvukla to koliko ih je Partizan prodavao za vreme Duleta a svake sezone budzet sve tanji bio dok ipak nesrecno nije ispao iz EL .Sad i Partizan i Zvezda imaju zaledjinu ali se treba setiti kako je bilo pre i kako je sada kad se proziva samo Partizan da je samo iza njega drzava to nije korektno reci.
H

Hames

pre preko 1 godinu

Ne razumem, kao da zeli da kaze da je normalno sto smo izgubili od Buducnosti, nisu oni bili bas toliko jaki koliko su nas sudije masakrirale, ali nije ni on sjajno vodio tu seriju. Drago mi je sto je napredovao.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Pa ako pobede smatraš nerealnim i čak nenormalnim zašto nisi pravio izmene tako da umesto pobede zabeležiš poraz? Možda bi tada bio srećniji?
X

X

pre preko 1 godinu

Trebao nam je ovaj samar...
L

Las Vegas

pre preko 1 godinu

Ne treba zaboraviti da u finalnoj seriji nije mogao racunati na Dangubica kojem je to bila najbolja sezona i na Peru Antica ….
U

UNUK ĐENERALA...

pre preko 1 godinu

APSOLUTNA PODRSKA ZA TERZICA I COVICA U INAT SVIM DUSMANIMA!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
S

Svekar

pre preko 1 godinu

Enis, Rocesti, Lesor, Feldain, Omic, Bjelica. Ovo im je najjeftiniji tim.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Enis kome je zvezda plafon karijere, velika igracina omic, bjelica koji je vec bio penzioner prakticno, lesor koji je imao 22, potpuno nezreo i nedefinisan igrac sto se i pokazal na kraju, feldin koji je bas podbacio te sezone. Jedina igracina tu je rocesti, mada je i on vec imao 32 godine. Pretpostavljam da je vas ovosezonski tim medju skromnijim. Realno usmerili ste se na domace jeftine igrace, sa tek ponekim strancem, totalnim anonimusom.

Tako je

pre preko 1 godinu

Pa da u Zvezdi bili sve klinci i penzioneri a kod Partizana sada jos mladji igraci su milioneri.
G

Gosti

pre preko 1 godinu

У чему је проблем? Па у том тренутку су то били Еврокуп играчи, осим Пере Антића
B

Boaće

pre preko 1 godinu

Nije ni Perica Antić igrao za kikiriki... Kaže, "možda najjeftiniji u istoriji"... Kakva glupost...
5

55

pre preko 1 godinu

Peru Antica je placao Fener 90%, u Zvezdi je bio na pozajmici.
Д

Домаћин

pre preko 1 godinu

На путу је да постане велики тренер.Надам се Звезда и Алимпије некад поново заједно.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Nije bilo lako te sezone protiv sudija u Podgorici. Zadrhtala je i ruka Lesora kad je bilo najbitnije. Igra sudbine da onih 20,000 sto su se najvise radovali toj pobedi Buducnosti, tj. porazu Crvene zvezde, nekoliko godina kasnije izbacis sa Bursom u 1/8 finala EK.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Vec tad se videlo da je ozbiljan trener. U evroligi je imao skor 11-19 ako se ne varam, sto je sasvim solidno ako se uzme u obzir kakvu je ekipu imao. I eto, zbog nepromisljenog lesora ga najurise i oznacise kao glavnog krivca. A razlika izmedju uspesne i neuspesne sezone je bas u tom promasaju lesora.
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Čitaj tekst,nije ga niko najurio.Čak je i sam alimpije pre otprilike dve godine u jednom izjavi rekao da ga je posle promašaja lesora čović ubjeđivao da ostane.Jednostavno je zvezda u tom trenutku za njega bila prevelik zalogaj,pre svega zbog ogromnog pritiska.To nam se desilo u fudbalu ove godine.Postavili smo se kao da smo bajern i da ispadanje od makabija katastrofa.RB salzburg je 12 godina ispadao u kvalifikacijama za ligu šampiona dok trineste godine nije ušao direktno kao prvak austrije. Nadam se podroški zvezdaša u košarci ove godine,to je potrebnije nego ikad.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Pa sta si ocekivao, da kaze da ga je neko oterao? To ce reci samo trener koji udje u otvoreni sukob sa upravom i zbog toga ode i zalupi vrata tog kluba zauvek, bar dok je ta uprava na celu ( kao lalatovic kad je odlazio iz zvezde) . Treneri koji jednog dana planiraju da se vrate i potencijalno saradjuju ponovo sa istim ljudima ce davati ovakve izjave. Kazes zvezda je bila preveliki zalogaj za njega? A da je lesor dao to cuveno polaganje i da se otislo u 5.mec u bg koji bi zvezda 99% dobila i osvojila abu, onda bi svi rekli odlicno, to je trener koji nam treba. Ne moze jedan igrac i njegov nepromisljen potez da odrede kakav je neko trener. Alimpije je posle toga morao da ode, verovatno su se dogovorili bez ikakve svadje. Prosto, to je bio neuspeh, a zvezda to ne trpi. Lepo je igrala zvezda te sezone, al eto zbog samo jednog poteza alimpije je morao da ode negde drugo da se dokazuje. I mislim da je ovako bolje, tj da ce ispasti jos bolji trener.