""
""

Andreja Stevanović izabrao - Dinamik

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 19:25

Momak koji je bio na meti Partizana odlučio da karijeru gradi postepeno, zbog čega se odlučio za ambiciozni tim Miroslava Nikolića

Dugo je talentovani Andreja Stevanović figurirao kao jedno od pojačanja Partizana ovog leta. Član B tima Srbije čak je pre nepune tri nedelje obavio iskreni razgovor sa Aleksandrom Džikićem, nakon čega se ipak zahvalio treneru crno-belih na pozivu i odlučio da potraži klub koji će moći da mu pruži veću minutažu. 

Izabrane vesti

Nedugo zatim odabrao je - beogradski Dinamik, saznaje MOZZART Sport. Momak koji je u Partizanovom sistemu bio viđen kao zalog za budućnost odlučio je da se priključi ambicioznom timu Miroslava Mute Nikolića, sa kojim će igrati Košarkašku ligu Srbije sledeće sezone. 

Stevanović bi trebalo da sa Dinamikom parafira dvogodišnji ugovor. 

Inače, Andreja Stevanović je pažnju Parnog valjka privukao dobrim igrama u čačanskom Borcu, gde je uz Aleksu Avramovića i Strahinju Mićovića bio jedan od vodećih igrača. Kvalitetnim izdanjima sebi je obezbedio mesto u B timu Srbije, sa kojim je nedavno osvojio drugo mesto na prestižnom turniru u Kini. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaMiroslav NikolićKK DinamikAndreja Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara