Komentari na vest

Anđušić ponosno gledao dominaciju Drezgića protiv Mege: Indeks 45 za plus 32

T

Timski igrac

pre oko 2 meseca

Citam tekst i kapiram da kosarksa nije timski sport. Jedino vazno i bitno je u celoj prici je mladi gospodin Drezgic. Mislim svaka cast na igri, ali kosarku igra 5, ali 5 igraca....I da veoma interesantno je da bas niko iz suparnickog tima nije mogao da parira Drezgicu, i sasvim slucajno mu je cuveni Misko menadzer. A znamo da taj gospodin ama bas nista ne radi bez debelog plana.
B

Basket Info

pre oko 2 meseca

Sasvim namerno mu nije Ražnatović menadžer, pa ne piši gluposti. Zloba izbija iz tvog posta.
S

SimaO

pre oko 2 meseca

Ništa mi ovde nije jasno! Partizan se nije ni kvalifikovao za juniorsku ligu, a razbije Megu koja je ubedljivo prva u toj ligi bez poraza i to sa 30 razlike!
А

АКИ

pre oko 2 meseca

Ово је Јуниорска Евролига а ту играју момци 2006 и млађи. УЈуниорској лиги Србије право играња има и 2005 год.а Партизан је у том годишту лош нема ниједног играча.Тако да је на квалификационом турниру за јуниорску лигу Србије изгубио 3 меча од тимова који су користили то старије 2005 годиште.између осталих и од Меге чије је 2005 год веома јако.Мада иако млађи Партизан је тај турнир одиграо испод свих очекивања и зато се није квалификовао.
S

SVETLA budućnost

pre oko 2 meseca

Nadam se da će A selekcija Srbije nakon narednog prozora imati 4-0 i da će Savo u februaru 2025. debitovati za A reprezentaciju Srbije.
P

Partizanovac sam ali

pre oko 2 meseca

I Kostić i Topić iz zvezde takodje zaslužuje
K

Khal Drogo

pre oko 2 meseca

Мега је требала бити фаворитом у овом мечу, но одиграли су грозно. Меч је наеавно пресудио одлилни Дрзгић који је једноставно издоминирао, плеј који даје сигурност, креира, агресиван, велика енергија, играч који прави разлику, бисер српске кошарке. Иако су доживјели катастрофу, у Меги су сkренули пажњу Огњен Николић који се баш добро развија, има ту материјала, Огњен Срзентић те овај Војиновић из Војводине, биће сва тројица у конкуренцији за ЕП У-18 ове године. У Партизану су сви одиграли изванредно, поред Саве добра партија Гољовића, и у овом Димитријевићу (213 цм) има потенцијала. Очекивати је добре резултате на ЕП У-18. И за Партизан и за Мегу прави испит ће бити против Барсе која је по обичају покупила све потентне јуниоре из Африке и Европе. Ту ћемо видјети гдје су јуниори ова два тима
А

АКИ

pre oko 2 meseca

Неби се баш сложио са уводним дијелом твог коментара.Пред почетак овог меча дао сам предност Партизану .Прошле год. ови момци су се састали у финалу( тада) кадетског првенства .Мега је добила али стиче се утисак да је и тад Партизан био јачи тим и испустио титулу.Међутим у квалификационом мечу за фајнал фор јуниорске АБА лиге Партизан је добро намучио Мегу иако млађи по годинама јер је Мега користила момке 2005 год .Марковић,Јовић,Ђуловић,Мушицки био је ту и Крофлич 2006.иако високо поражен могло се наслутити да је Партизан у конкуренцији 2006 и млађи бољи од Меге.Додуше у тој ситуацији је Мега млађи тим јер користи чак и момке који су 2008 год.Дрезгић највише напредовао и много бољи од осталих ,занимљив је и Димитријевић( иако данас није блистао)баш као и Срзентић из Меге који је 2007 год.Поменуо бих и Алексу Станојевића играча Џокера који је данас блистао у екипи Нехт генерације индекс 29 .Није из Београда па га Српски медији непомињу као и да није наш.Нашим тимовима све најбоље.
F

Favalli

pre oko 2 meseca

Saudijska Arabija
к

какав је ово дрес??

pre oko 2 meseca

изгледа одлично,али не капирам смисао...
K

Kikili

pre oko 2 meseca

Odlican dres. Ovo je gostujuci za juniore, domaci je crno beli kao u kupu Radivoja Koraca, samo sto juniorima dreseve ne radi Under Armour, mislim da je neki domaci proizvodjac.
D

Dorotej

pre oko 2 meseca

U jednoj od sezona sedamdesetih godina jedan rezervni dres je bio maslinasto zelene boje po uzoru na vojne korene kluba, mislim da je ovo omaz tim dresovima
D

Dajte

pre oko 2 meseca

Još neku vest o Dzuši i Žocu. Malo je 24 od sinoćke
б

биће вечерас

pre oko 2 meseca

вести из Минхена,буди стрпљив мандову....
@

@bice veceras

pre oko 2 meseca

Nece, bice blog, izvestaj sa utakmice, izjava trenera, i sutra jos jedan clanak. I to je to.
@

@биће,биће

pre oko 2 meseca

Не брини,идете на 10-17...онда крећу наслови Ништа није изгубљено,Храбри војници Сферопулоса "изгинули" на терену и онај најлепши Луча угасио светло и за плеј ин😉