FOTO: MN Press
FOTO: MN Press

Arena zauzeta, Zvezda igra u Železniku, bez prodaje pojedinačnih karata

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.12.23. | 12:56

Muzički koncert ponovo menja poprište borbe u regionalnom takmičenju

Razgalila je Crvena zvezda navijače odličnom igrom i pobedom nad Makabijem u duelu 16. kola Evrolige. Bila je to najbolja pozivnica pristalicama crveno-belih da podrže tim Janisa Sferopulosa u duelu 13. kola ABA lige protiv Splita, a meč s hrvatskim predstavnikom neće biti odigran u Štark areni. Klub s Malog Kalemegdana obavestio je javnost da će duel protiv tima Slavena Rimca biti odigran u Hali u Železniku (nedelja 19.00).

Razlog za promenu mesta odigravanja utakmice je zauzetost svih ostalih hala u Beogradu u nedeljnom terminu kada je zakazan meč koji „zatvara“ prvi deo sezone u regionalnom takmičenju. U beogradskoj Areni će se dvadesetak časova ranije održati koncert pevačice Milice Pavlović, pa najveća dvorana Srbije neće biti spremna za sportsku priredbu sutradan.

Izabrane vesti

Zbog kapaciteta dvorane u Železniku i velikog broja „sezonaca“ (za koje je obezbeđen slobodan ulaz), pojedinačne karte neće biti u prodaji. Ulaz za sve na nedeljnu utakmicu biće na centralnom ulazu za tribine dvorane u Železniku.

Crvene zvezde nalazi se na prvom mestu tabele ABA lige sa skorom 11-1.


 


tagovi

KK Crvena zvezdaKK Split

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara