Komentari na vest

Ataman utučen: Ovo mi je najteži poraz u karijeri, Francuska napravila čudo

M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Toliko ulazu u trenere igrace strance...daju drzavljanstva i nikad nista ni u fuci ni u basketu ...valjda sto si netalentovaniji to se vise przis.....ekstremno netalentovana nacija za sport...micic i larkin treba da imaju po 6 milki godisnje
T

TheMladen

pre preko 1 godinu

Nemam ništa protiv Turaka ali zbog ovog čoveka mi je izuzetno drago što su ispali na ovaj način. Neverovatno loša osoba, barem na osnovu izjava.
G

Gostiina

pre preko 1 godinu

Zahvalite Bogu sto ste ispali, jer da nije tako, sledeći mec bi bio vracanje na fabrička zbog one kradje!
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Nude ti se 3 puta francuzi i ti pricas o cudu...druze puko si od gruzije u grupi ..gober celu 4/4 i 5 min produzetka igra sa 4 licne...ne mozete da ga naterate 10+ min na 5u licnu...nemoj druze da me sprdas, a na kraju te taj isti gober pobedi sa skokovima u napadu...aj vi kuci i ako cete medalju platite da bude kod vas.
H

Hanter

pre preko 1 godinu

Vratilo Vam se za Srbiju od pre par godina
G

Gost2010

pre preko 1 godinu

od pre 12 godina, vreme brzo leti :D
d

dzoni14

pre preko 1 godinu

Ataman su se ponadali..
B

Blast

pre preko 1 godinu

Gober igrao 10 minuta sa 4 faula i ti ne možeš da mu iznudiš 5...
e

eskobar

pre preko 1 godinu

I dalje neverujem sta su izgubili treba biti majstor da izgubis avako mec jedno slobodno da je pogodio kraj za francusku i opet su imali napad izgubis loptu savršeno bravo za tursku smesno. Majke mi moje
M

Molde

pre preko 1 godinu

Ne verica
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Kako je išla priča od pre par meseci? Turska ide na titulu prvaka Evrope. Pisah tada NI GOVORA. Ako bi TURKISH AIRLINES bio sponzor možda eventualno ovako jako jako teško.
G

Gost1633

pre preko 1 godinu

Sve vam se vraca za ono polufinale protiv Srbije na Mundobasketu...neka neka
5

5555666

pre preko 1 godinu

Tako je, karma je cudo. Svi se secamo 2010, kradje sudija, nesviranje ociglednih faulova, gazenje linije pre poentiranja, i ono zbog cega niste pogodili slobodna bacanje kada je vas igrac navodno nije mogao da ih izvodi zbog povrede oka, pa je drugi sutirao umesto njega jer bi on oba promasio.
M

Mop

pre preko 1 godinu

U pravu si za karmu. Prvo kukao na sudije kad su igrali protiv nas u kvalifikacijama za SP. Što je apsurd. Posle na Gruzine, i na kraju za termin za meč. Kukavac najobičniji. Baš mi drago što su na ovakav ispali. Ne zbog Turaka kao Turaka već zbog ovog tipa. Svi treneri su mogli na nešto žale, ali niko a nije rekao. Ovom je konferencija za štampu kao rijaliti. Čudi me da ga i ovde nije neko oštetio.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Sve vas volim. Imam samo ljubav za sve ljude ovog sveta. Posebno za one najkvalitetnije, gospodu Terzića, Čovića i Dragišu Binića. Sve vas voli vaš Mop.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Nisu sudije krive, nije organizator kriv? Kako to?