Komentari na vest

Autsajder u koži pitbula iliti priča o renesansi Džona Holanda

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

E mukice jedne.....rekorderi naši.......postavili ste novu granicu...najviše pobeda u Evroligi za sezonu hahahahaahahahhahaahahah.......
p

pa dobro

pre oko 1 godinu

Smanjiti malo minutažu Lazareviću i Laziću ,povećati Holandu i eto ga Kalemegdan
h

hesoyam

pre oko 1 godinu

Nakon jedne rekreativne utakmice hvalospevi o igracu koji cele sezone greje klupu, za sta je kriva iskljucivo Zvezda koja ce ga zakucati na tu istu klupu kada dodje finale ABA lige, ali ce navijaci Zvezde svakako da krive Partizan i sudije ako izgube finale a ne njihovu upravu koja, po njihovom misljenju, odlicnog igraca drzi na klupi.
s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

Nije rekreativna vec takmicarska utakmica za novac i prestiz.
R

Raduljica 700 k godisnje

pre oko 1 godinu

klupa je uzas, najbolje je sa kauca..i niko me ne sme nista ni pitati...
d

dr hartman

pre oko 1 godinu

Kakav god da je mora da bude u rotaciji
G

Gost92

pre oko 1 godinu

Kakva renesnsa,o tome ne moze da se prica poale jedne utakmice, nego posle perioda od mesec dana konstantno dobre igre...
S

Strasno

pre oko 1 godinu

koliko je covek utakmica presedeo na tribinama i na klupi potpuno zdrav. Ivanovic ne zna ko su mu vazni igraci, osim ovih argentinaca i Nedovica, u stanju je da sve posalje na tribine i ne pusta ih da igraju po nekoliko utakmica. To je izmedju ostalog i razloga zasto smo ispali. Dovoljno dugo je bio tu i ne zna da izabere okosnocu tima.
s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

Sinoc je imao odgovor na svaku Olimpijakosovu trojku, odlicna kretnja, zalaganje, sut. Primer kakav bi doprinos trebao da ima 6. igrac. Podsetio me na utakmicu koju je odigrao sa Bursom protiv Partizana. Sinoc je pokazao taj nivo igre.
O

Oleg

pre oko 1 godinu

Ovo kao Jovic kad da gol.
M

Mit

pre oko 1 godinu

Ne treba ga ni razapinjati ni dizati u nebesa zbog jedne dobre partije. Nema on na ovom nivou tako brze i dobre izlaske iz blokova kao recimo Beron, ume često da baguje u odbrani. Ima dobar šut, više bi trebalo da ga koristi kao spot up.
G

Gost13

pre oko 1 godinu

To svakako ali u poređenju sa Lazarevićem koji eto kao igra odbranu (a primimo po 15+ poena na meču preko njega) a u napadu nema doprinos, Holand je premija. Hoće i on da zabrlja i sve ali će i da pogodi otvoren šut. a Lazarević tablu.
@

@mit

pre oko 1 godinu

А од када он и Берон играју на истој позицији?
Х

Холанд је дечко

pre oko 1 godinu

Неправедно запостављен, можда је стар, можда није звезда али има ту енергију и има шут за 3 који увек може да раздрма екипу и подиге енергију а успут игра и одбрануу...
P

Peconi85

pre oko 1 godinu

Dok su u ekipi igraci poput Lazarevica i Lazica sa minutazom od pola sata i vise, ti u startu kreces sa minusom od 20 poena, kakva je to glupost sinoc se videlo bez obzira sto smo pobedili. Da se minutaza rasporedjivala na jos 2, 3 igraca koji mogu napadacki da odgovare na udvajanja imali bi jos 3-4 pobede vise garantovano.
o

ok

pre oko 1 godinu

Vidis prijatelju da je Lazic bio u timu dobili bi derbi i bar jos dve utakmice u evro ligi. Sada bi bila drugacija situacija. Eno grobar nas panjkao Evroligi za baklje na tribini juce. Mi ovu sezonu igramo uvek bez nekog bitnog igraca. Ne pada li vam napamet da parizai bez Egzuma ne bi dobio nijednu utakmicu u Evroligi. Pretanki su sto ce se pokazati u ABA ligi. Uporno plasiraju nebuloze o nekakvim svadjama unutar tima.A juce se videla izuzetna hemija tima koji bez dva izuzetno bitna igraca dobija prvoplasirani tim Evrolige. Igra od juce i odnos prema timu svih pokazace nadmoc bas kada je najbitnije. Kalemegdan u junu.
d

da nije " pomazio pesnicom"

pre oko 1 godinu

argentinca na treninga bio bi u timu, ovako " povredjen".
e

esex

pre oko 1 godinu

Nisam neki kosarkaski zaludjenik kao za fudbal al pratim i gledam nasu zvezdu i u kosarci i neke stvari mi nisu jasne.kao prvo,cemu sluzi lazarevic i da li je on kosarkaski srnic(borac bez znanja i tehnike)? Dalje,cemu sluzi raduljica i zasto ivanovic nikada nije zaigrao ko u buducnosti kad je bio?
P

Pale, RS

pre oko 1 godinu

Zato sto je uvijek imao 15ak slobodnih u ABA ligi, pogotovo protiv Zvezde. Nikad nije ni imao tijelo za Euroligu. Klasicni Eurokup igrac, iako mi je drag, ono sto donosi on mali Top ce lagano sl godine. Treba se rastati
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Nije tekst o Vazuri.
V

VRACAR ZNA…

pre oko 1 godinu

DA JE vase vreme proslo !!!!! IMPERIJA UZVRACA UDARAC !!!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Uskoro ce ceo svet biti mali za Holanda.
a

a5cz

pre oko 1 godinu

Da covek ima minuta koliko i Dobric... Pa da uporedimo

ZetaReticuli

pre oko 1 godinu

Apsolutno razumem svaku kritiku na njegov račun, opravdano je, jer je kvalitet u najmanju ruku sporan. Ali kako da ne voliš ovog čoveka?
g

gagynbgd

pre oko 1 godinu

Problem Zvezdane ...ima Lazarevića, Lazića, Kuzmića, Raduljica..dovoljno za 10 mesto
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Mnogo je simpatican lik. Srecno i njemu i ekipi.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Да Холанд има минутажу од 25+ на, свакој утакмици као болид лазаревиќ, био би на 10-15 поена на, свакој утакмици и имао би солидне колоне и у скоковима, асистенцијама и украденим лоптама, али нажалост!
d

djurisilo

pre oko 1 godinu

Svesni ste da je za to kriva uprava, svesni ste da je za problem sa Kampacom takodje kriva uprava i svesni ste da imate 3 igraca koji sede na klupi i primaju dobre plate i onda opet dodjete i spominjete veca ulaganja u KK Partizan kao osnov za njihov bolji plasman u EL. Gde je tu logika?
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Ако настави овако да игра,тек онда је ренесанса. Звезда ооооо
s

svasta.m.

pre oko 1 godinu

Dajte da se ne sprdamo, covek je evrokup igrac... On pripada Adamsu ,Kuzmicu, I ostalima
A

Ahahahaaaaa

pre oko 1 godinu

Strucnjak sa 16 igraca u rosteru, mnogo mu tesko da konbinuje😂😂😂😂
g

gost111

pre oko 1 godinu

Cim vidim da si napisao/la koNbinuje, sve mi je jasno...
@

@gost111

pre oko 1 godinu

Dal napisao n umesto m u kucanju,bitno je da ti jasno da imate 16 u rosteru igraca.
a

argh

pre oko 1 godinu

Nema svako toliko para da dovede 5 vrhunskih igrača i 5 velika prospekta, i sve to od starta sezone. Mi smo morali da se zadovoljimo sa 1 vrhunskim na početku i to onim koji je stalno povređen, pa je zbog toga i jeftiniji. Onda smo doveli još 2, posel 1/3 sezone. Pošto nemaš para, možeš da dovedeš još 1-2 prospekta i ostale iskusne, jeftine, koji mogu da zakrpe.
@

@argh

pre oko 1 godinu

Vidimo nema se para da se placa 16 igraca u rosteru da menjas igraca od 700 000 evra posle 2 meseca,bas se nema.
@

@@argh

pre oko 1 godinu

...vrlo brzo se zaboravilo da se posle dve utakmice zamenio kuruc, koji je stvarno imao 700k i to na dve godine. a u ostalom, nekome se moze da zameni ceo roster u godinu i po dana. izvini, lazem, trifunovic je ostao :)