Komentari na vest

Avramović: Želeli smo trofej, veliku želju nismo materijalizovali

Y

Yes sir

pre 3 meseca

Niste želeli. To je želela Zvezda mnogo više od vas. Skupili su se za Teodosica i izginuli na parketu, vi niste. Kao babe ste. Igrate neku alibi košarku. Izgleda kao da dajete sve od sebe, a u stvari baš i ne. U glavi je pobeda. Kreneš da jako želiš, mozak upuca adrenalin i ti letis. To se i dešava, na žalost kod zvezdaša. Njima znači, vama ne, simply as that.
E

Ej bre

pre 3 meseca

Aleksa ako čitaš ovo, treba da vas je sramota. Trening utakmica kuca. Nije problem sto ste izgubili već sto 2 meseca igrate bez muda.
G

GostLalat1

pre 3 meseca

Aleksa je svakako zadovoljan, tim za koji radi je izgubio al tim koji voli je pobedio, njemu super
R

Realno istina

pre 3 meseca

Lajk za realan komentar.
d

d. g.

pre 3 meseca

Koliko god da se boriš, busaš da bi se dokazao kao grobar oni te neće prihvatiti. Zato se unormali što pre jer stvaraš previše neprijatelja.
b

banence

pre 3 meseca

Vi bez lesora madara i egzuma niste onaj tim..pojacanja koja ste doveli osim donekle kabokla idozijera nisu pojacanja..vi koji ste ostali igrate ispod svake kritike..kazete da imate preko300 izradjenih napada na terenu nevidim nista od toga..igrate svemeceve sa improvizovanim plejom..pva zvezda ekipa gradjana koju svi samaraju kako stignu u evropi vas 3 puta uzastopce dobija...necini li ti se mnogo..doslo je vreme bez obzira na sve krajnje ishode da se pozdravimo i izvrsi.o pravi remont..to ovih 20.000 sto svakodnevno bodre i umiru na tribinama ZASLUZUJU...
a

asi

pre 3 meseca

Aleksa a da odigraš jednu ove godine dobro? Samo jednu ne mora vise... Covece ne ličiš na terenu na košarkaša.
L

Lakrdija

pre 3 meseca

Jedno treba reći...Aleksa Avramović je jedan od retkih igrača koji se nije pozdravio sa igračima Zvezde nakon utakmice...Svi smo te voleli..imao si jos par ispada..
f

fafasfsa

pre 3 meseca

Necete ovi Tvoji nikad prihvatiti
B

Bob.f

pre 3 meseca

Aj ti Zelimir i Panter na trg u Cacak ....Izvedite 15h ljudi i pravite cirkus....
P

Problem je

pre 3 meseca

Na ovom mestu juniori prvaci evrope pre pola godine.Nijedan ne igra među 8 klubova na finalu Kupa.Tuga.
t

tuneki

pre 3 meseca

to je jako lepo pitanje igraju u OKK,poneko u Megi,a u Czv , a pogotovo Par nema Srba
p

proveri pa komentariši

pre 3 meseca

Filip Jović igrao za Megu ( i to odlično). Topić bi igrao ali je bio povredjen. Kostić je debitovao za Zvezdu na kupu, dobio par minuta. Tačno je da momcima treba pružiti šansu ali nije baš da niko ne igra. Za sad se ti momci jako dobro razvijaju, ko prati zna. Ja lično dosta očekujem od Topa, Jovića, Kostića i Bošnjakovića. Nadam se da će i Bogoljub Marković i Mušicki fizički ojačati i biti uskoro spremni za ozbiljnu seniorsku košarku.
P

Paa

pre 3 meseca

Nije baš tako. U Zvezdi igraju Topić i Kostić. I sjajno se razvijaju. Sledeće sezone biće standardni. U Partizanu naravno nema nikoga, a za ostale ne znam.
n

neshha

pre 3 meseca

Bravo Aleksa,bravo!Probaj treneru da objasnis kako sportski i dostojanstveno podneti poraz!
P

Probaj

pre 3 meseca

I ti da slavis pobedu i kup, a ne da imas toliki kompleks od Zeljka.
J

Junker

pre 3 meseca

Aleksu ce ono SP vise da kosta nego dobrog da mu donese. Aleksa je limitiran igrac, nema objektivno visok kvalitet ni u jednom segmentu sem u energiji koja je cesto kontraproduktivna. Ume da odigra odbranu ali samo kad protivniku udje voda u usi. Evo Lazic ga je navukao samo tako pod nasim kosem, a Aleksa je ocekivao da ce iznuditi faul/tehnicku. Da je bar izboksovao neki transfer nego ce ga ovde Partizan pojesti i zaboraviti mu dobre stvari. Svakako, ja zelim da ga vidim u timu za OI jer je uvek bio tu za reprezentaciju i davao 100% sebe.
A

Anćeloti

pre 3 meseca

Aleksa, samo bez dobacivanja noćas Jagu, ranije Teu,... igraj pošteno i budi fer plej. Izjava je OK, ali na terenu znaš da pretjeraš.
Z

Zvezdaš 73

pre 3 meseca

Aleksa hvala na korektnosti kao i uvek. eto Zeljko od tebe to bas može učiti. Hvala na doprinosu i na terenu i tebe i trifketa i pantera. Prva ljubav zaborava nema…
m

masja

pre 3 meseca

debilko mrs u pm,ti i tvoje izjave.