Balša Koprivica na meču protiv Zadra (©MN Press)
Balša Koprivica na meču protiv Zadra (©MN Press)

Balša Koprivica ne igra protiv Monaka

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.01.23. | 20:30

Problem za Partizan Mozzart Bet

Taman što se vratio na parket i odigrao vrlo dobar meč protiv Zadra, Balša Koprivica ponovo mora na poštedu.

Mladi centar nije istrčao na teren Beogradske arene tokom zagrevanja za utakmicu sa Monakom. Koprivica nije bio na raspolaganju Željku Obradoviću, a postoje određene indicije da je u pitanju mononukleoza. O tome će sigurno nešto više reći šef stručnog štaba po završetku meča.

Izabrane vesti

Za Partizan Mozzart Bet igraće Tristan Vukčević, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Alen Smailagić, Joanis Papapetru, Dante Egzum, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić i Jam Madar. Dobra vest za crno-bele je da su se Anđušić i Trifunović vratili posle manjih problema koje su imali pred duel sa Zadrom.

21.00: (1,70) Partizan Mozzart Bet (14,5) Monako (2,30)

Podsetimo, srpski reprezentativac se takmičarskim obavezama vratio za meč sa Zadrom u prošlom kolu Jadranske lige, kada je zabeležio 14 poena, sedam uhvaćenih lopti i tri blokade za skoro 18 minuta u igri. Prethodno se oporavljao dva meseca zbog preloma šake, koju je doživeo na gostovanju Panatinaikosu u novembru.

Partizan Mozzart Bet će posle Monaka igrati protiv Cibone u nedelju od 19 časova u ABA ligi, na parketu Beogradske arene.



tagovi

Balša KoprivicaKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara