Komentari na vest

Balša Koprivica ponovo uz ekipu Partizan Mozzart Beta

6

6.9 miliona za pantera

pre oko 1 godinu

da opravdamo budzet od 30 miliona koji nam je omogucio nas Aca
D

DDF

pre oko 1 godinu

Prvo da se zdravstveno poptpuno oporavi,do kraja sezone sigurno nece igrati i kada se bude oporavio za trening pod OBAVEZNO individualni rad na sebi,sledeca sezona za Balsu mora da bude sezona kada ce se pokazati kosarkas ili nesto drugo u zivotu
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Srećno Balša! Trebaćeš nam i sledeće sezone za odbranu titule!
K

Ko-kosarka

pre oko 1 godinu

Partizane igraj i pobedi !!! Da pokazemo Albi kakva kosarka se igra kod nas !!!
G

Gost666

pre oko 1 godinu

hhahaha. držte gaće.
z

zocko44

pre oko 1 godinu

Ovo sto vi zeljka   placate silne milione a da ne moze da osvoji nista je cirkus kakav svet nije video! Ovo se zove tovari magare dok je u blatu! Uzeo vam covek 7 mil i sada se slika iz skupocenog stana Beogradu na vodi izlazi sa klinkama..Njemu svaka cast i treba da otima srpske pare koji nama otimaju i razbacuju se tako zna se vec ko!!!
S

SMil

pre oko 1 godinu

Cirkus je vaš Kampaco sa 4.000.000 € za 6 meseci.
G

Gost45

pre oko 1 godinu

Za najskuplji tim u istoriji srpske kosarke sa mestom osnivanja zagorju da postane jos skuplji i tako bude u top 5 najskupljih timova u Evroligi!
S

SMil

pre oko 1 godinu

Da li znaš ko su vaši osnivači i šta su radili po Srbiji od 1945.
S

Spreman

pre oko 1 godinu

Da greje klupu.
y

yyhh

pre oko 1 godinu

Dobija ovo Alba sa dvocifrenom razlikom
s

samo pitam.

pre oko 1 godinu

Sta ce biti ako nas alba pregazi kao u prvom mecu?
S

Spreman

pre oko 1 godinu

Za grejanje klupe.
0

011.011

pre oko 1 godinu

Mi smo prosli derbi igrali bez Martina, Ivanovica i Kampaca pa?Vi kompletni.Na kraju krajeva poslednji derbi gde vi ste bili bez Madara i Pape, mi smo bili bdz Ivanovic, rovitim Martinom, dok Holanda ne racunam, imate vecito alibi pricu.
0

0q1.gags

pre oko 1 godinu

Balsa je vazan kao i Trifa i Andjusic u partizanu kao semafor na Gta.
R

RUPA SMO U ODBRANI

pre oko 1 godinu

DALI OVO ZNACI DA NEMA POJACANJE. A TREBA NAM KO LEBA ! CENTAR ,BEZ NJEGA NISTA.
S

SMil

pre oko 1 godinu

Mogli smo da probamo s Pecarskim.
d

drula

pre oko 1 godinu

Ako ne dodje novi centar,Zvezda ce uzeti ABA ligu
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Ne bih se baš kladio u to, samo da budemo kompletni za F4 ABA lige.
5

56789

pre oko 1 godinu

KK Partizan i svi IGRACI zasluzuju MAKSIMALNU podršku na svim utakmicama.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Batice Zvezdas sam... Nek zi zdrav 100 god... Drzi se 👍
@

@glok

pre oko 1 godinu

Samo jedna MALA razlika - Olimpijakos ima 12 igrača top klase i jedan od 4 najveća budžeta EL, Partizan 5 igrača top nivoa, a u naših 12 su klinci Vukčević, Trifunović, Smailagić, Koprivica, Madar, pa stariji Anđuša i Avramović koji su daleko od top nivoa kakav je potreban za EL.
g

glok

pre oko 1 godinu

Kako ne Larencakis je top klasa za njega do juce znao nisi, Luncis isto, Papas hajde ne izmisljas molim te.Sa sve veteranom Slukasom i Papanikolauom.Ima partizan i skuplji tim od Olimpijakosa.
t

teško sa 12

pre oko 1 godinu

Sa ovim rosterom teško da može da se odrade dobri treninzi a kamoli da se sezona privede kraju. Imaš 12 igrača a boriš se za top 8 u EL i napadaš ABA ligu!? Ne biva
C

Camke

pre oko 1 godinu

A medju tih 12 je i mali Tristan (2003) koji u evroligi uopste ne ulazi. Prakticno zavrsavas sezonu sa jednim i po centrom i jednim i po krilnim centrom... I onda zasto smo pukli derbi, pa kada igrac igra 35 minuta naravno da ce doci do umora i pada, a kada se na to optereti sa faulovima utakmica je gotova. Eto tako cemo proci i na kraju sezone. Stvarno mi nije jasna zamisao Zeljka sa ovako tankim visokim pozicijama, jos ako se neko povredi.. Morao je da se dovede jedan visoki igrac.
@

@Camke

pre oko 1 godinu

Derbi smo izgubili jer nisu igrali Madar i Papapetru pa smo energetski pali u II poluvremenu zbog kratke rotacije. Cele sezone igramo bez učinka Tristana i Koprivice u EL, Trifunović i Smailagić doprinose sve više,,,nalazimo se na 6 mestu koje niko nije očekivao ove godine od KKP. Mislim da smo druga ili treća ekipa od pozadi što se tiče budžeta za plate igrača, tako da treba biti realan.
g

glok

pre oko 1 godinu

I Olimpijakos ima 12 igraca i prvi je u EL.
V

VeritaS

pre oko 1 godinu

Vi ste druga treca ekipa od pozadi za plate igraca?Hahahah.Vi ste u top 5 EL sa najvecim platama i jednim od najplacrnijih trenera ikada.Kako mozete tako da izmisljate stvari?Ako ste drugi treci od pozadi sa budzetom nemate ni 8-10 miliona bidzet, a ti sam znas da je daleko veci.
a

aloooo

pre oko 1 godinu

Cuj vi u dnu sa platama za igrace??? Vi samo mozete u takve bajke da verujete

Kas

pre oko 1 godinu

Cista matemaika ako je najskuplji Kevin Panter 1,5 milion po sezoni a ostali stranci osim Madara neka imaju i po milion u proseku ali sumnjam ,dodaju se tome domaci igraci sa prosekom 500 hiljada maksimum i koliko na kraju najvise 10 miliona izadje a da bi bili u top 5 trebalo bi nam oko 30 ak miliona to ne mozemo ni da imamo 15 Pantera u timu ne jednog.