""
""

Barnjani: Srbija je sjajna, ali i mi možemo do finala

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.09.15. | 17:35

"Čak, i pored poraza zadovoljan sam našom igrom. Moramo da zaboravimo poraz i fokusiramo se na nokaut fazu. Finale? Sve je moguće", rekao je Barnjani za Gazetu delo sport

Košarkaški reprezentativac Italije Andrea Barnjani priznao je posle poraza od Srbije (101:82) da je slavio bolji tim, ali da će Azuri pokušati da se revanširaju u završnici Evropskog prvenstva.

Izabrane vesti

Srbija i Italija bi mogle da se ponovo sastanu u polufinalu šampionata, u slučaju da uspešno prođu naredne dve prepreke.
"Dali smo sve od sebe, ali moramo da priznamo da je Srbija bila bolja. U jednom trenutku imali smo priliku da se priključimo, ali smo platili naše greške. Čak, i pored poraza zadovoljan sam našom igrom. Moramo da zaboravimo poraz i fokusiramo se na nokaut fazu. Finale? Sve je moguće", rekao je Barnjani za Gazetu delo sport.

Njegov saigrač Alesandro Ðentile poručio je da se Srbija zasluženo završila na prvom mestu B grupe.
"Od početka meča Srbija je uspostavila kontrolu i lako slavila. Okrećemo se završnici, a najbitnije je da smo izbegli Francusku pre finala. Oni su glavni favoriti za osvajanje turnira. Moramo dobro da se pripremimo", zaključio je Ðentile.

Košarkaši Srbije u osmini finala EP igraju u nedelju protiv Finske od 14.30, dok je četiri sata kasnije na programu meč Italija - Izrael.

(FOTO: Starsport)


tagovi

košarkaška reprezentacija ItalijeItalijaEvropaEvrobasket 2015Andrea Barnjani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara