""
""

Barselona lako do polufinala, Real mora na popravni

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.05.16. | 22:25

Barselona je na gostovanju u madridskom predgrađu Fuenlabradi ubedljivo savladala istoimeni tim sa 84:68 i rešila seriju u svoju korist sa 2:0

Različito raspoloženje večeras vlada među navijačima košarkaših klubova Barselona i Real Madrid. Katalonci su se plasirali u polufinale plej-ofa ACB lige, dok će Madriđani morati da igraju majstoricu.

Izabrane vesti

Barselona je na gostovanju u madridskom predgrađu Fuenlabradi ubedljivo savladala istoimeni tim sa 84:68 i rešila seriju u svoju korist sa 2:0.

Tomaš Satoranski je sa 21 poenom predvodio Barselonu, a Stratos Perpergolu postigao je još 11 poena. Aleks Urtasun je bio najbolji strelac domaćina sa 14 poena, Ivan Paunić dodao je još pet poena.

Za razliku od Barselone, košarkaši Reala na gostovanju Mursiji doživeli su poraz. Domaćin je u zanimljivoj utakmici slavio sa 91:87 i izborio majstoricu koja će se igrati u španskoj prestonici.

Fabio Kampaco i Vitor Faverani postigli su po 19 poena za Mursiju, dok je najefikasniji u Realu bio Felipe Rejes sa 21 poenom.

 

 

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Tomas SatoranskiŠpanijaReal MadridFelipe RejesACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara