Košarkaši Barselone (©Starsport)
Košarkaši Barselone (©Starsport)

Barselona već prodaje karte za Fajnal for

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 15:58

Interesantno je da igra protiv "domaćina" završnog turnira u četvrtfinalu

Plej-of nije ni počeo, a Barselona već prodaje karte za Fajnal for. Naime, Katalonci su pustili u prodaju 500 karata koje su im dodeljene za završnicu u Kaunasu. Interesantno je da se u doigravanju susreću sa "domaćinom" finalnog turnira - Žalgirisom.

Iz redova španskog vicešampiona su svoju odluku obrazložili tako što smatraju da bi u slučaju da dođe do majstorice ostalo premalo vremena do borbe za evropsko krunu u Litvaniji, pa su zato unapred rešili da prodaju ulaznice za Žalgirio Arenu, uz obećanje da će u slučaju ispadanja u plej-ofu vratiti svim kupcima pun iznos.

Izabrane vesti

"U slučaju da se Šarasov tim ne domogne Fajnal fora, novac će biti vraćen svim kupcima. Klub je doneo odluku da stavi karte u prodaju pred četvrtfinalni okršaj sa Žalgirisom zbog razmaka između potencijalne pete utakmice doigravanja i samog Fajnal fora od svega nedelju dana", stoji u saopštenju katalonskog kluba, prenosi Marka.

"To ne znači da se plasman uzima zdravo za gotovo, već bi kratak vremenski period nakon potencijalnog plasmana stavio u nezgodan položaj navijače".

Vlasnici sezonskih karata će svoje ulaznice za Fajnal for tako moći da kupe već od 24. do 26. aprila, po sledećim cenama koje zavise od dela u dvorani: 319, 449, 519, 1354 i 3554 evra.

PLEJ-OF EVROLIGE (25. april - 10. maj)

26. april

20.00: Barselona - Žalgiris

28. april

20.00: Barselona - Žalgiris

03. maj

19.00: Žalgiris - Barselona

5. maj

19.00: Žalgiris - Barselona

Majstorice: 9-10. maj


tagovi

KK Barselonakk ŽalgirisŽalgirisKauno ŽalgirisEvroligaFajnal for Evrolige

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara