Sani Bećirović (©Star Sport)
Sani Bećirović (©Star Sport)

Bećirović u pol poziciji da postane GM Panatinaikosa

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.03.23. | 19:47

Slovenac blizu povratka u klub za koji je igrao i čak bio pomoćnik u stručnom štabu

Odlazak Dejana Radonjića i prelazak Argirisa Pedulakisa u sektor mlađih kategorija samo je početak novih promena u Panatinaikosu.

Dok uprava kluba aktivno traži trenera najvišeg profila – grčki mediji pominju da je Pablo Laso najbliži klupi Zelenih – ekipa će izvesno dobiti Pedulakisovog naslednika u ulozi generalnog menadžera, a Eurohoops tvrdi da će to po svoj prilici biti Sani Bećirović.

Izabrane vesti

Nekadašnji slovenački reprezentativac, danas GM Cedevite Olimpije, prvi je pik uprave Zelenih i kako se najavljuje, on će biti prisutan na utakmici sa Crvenom zvezdom u 28. kolu Evrolige. Bećirović ima bogatu istoriju odnosa sa Panatinaikosom u kojem je nastupao od 2006. do 2008. i osvojio Evroligu 2007. uz po dve titule grčkog šampiona i u nacionalnom Kupu. Takođe je bio i osvajač takmičenja u brzom šutiranju trojki, a tokom sezone 2015/16 bio je u Atini pomoćnik u stručnom štabu Aleksandra Đorđevića.

Prema informacijama sajta Eurohoops, sve bi trebalo da bude ozvaničeno u narednim danima. On će odmeniti Pedulakisa i zajedno sa novim trenerom počeće rekonstrukciju ekipe. Da li će to biti Pablo Laso ili neko drugi, ostaje da se vidi pošto su najave pojedinih grčkih medija o načelnom dogovoru za trogodišnji ugovor izgleda bile preuranjene...

PAO je trenutno na 16. poziciji u Evroligi, sa skorom 8-19.



tagovi

Sani BećirovićKK PanatinaikosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara