Beograd dobija košarkaški teren posvećen Žarku Paspalju

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.10.18. | 12:44

Veliku akciju „Sto terena za jednu“ nastavljemo obnovom čuvenog sportskog kompleksa „Šljunkara“ na Zvezdari

Društveno odgovorna akcija kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se na radost svih Beograđana. Vidimo se na Zvezdari, gde će sportski kompleks „Šljunkara“, odnosno 68. obnovljeno igralište po redu svečano otvoriti jugoslovenska košarkaška legenda Žarko Paspalj.  Tim povodom MOZZART karavan  koji u akciji obnove terena putuje na 100 adresa zaustavlja se četvrtog oktobra u 14.00 časova na terenu koji se nalazi u Geršićevoj broj 2.

Jedno od omiljenih sportskih igrališta stanovnika Zvezdare, na kojem su stasavale mnoge generacije, dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole sport i rekreaciju ubuduće će moći da uživaju u igri pod koševima u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Izabrane vesti

Lepši izgled terenu daće i obnovljene tribine i teretana na otvorenom, a svoj kutak dobiće i psi za koje je izdvojena uređena površina na kojoj će moći nesmetano da se igraju.

Pre nego što legendarni Žarko Paspalj svečano otvori teren koji će u godinama pred nama nositi njegovo ime, posetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih sportista koji će imati privilegiju da prvi probaju specijalnu podlogu.

Kompanija Mozzart pripremila je i brojna iznenađenja za posetioce, pa će na svetkovini sporta na Zvezdari između ostalog biti upriličeno i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici osvojiće sjajne nagrade. Oni koji budu precizni u šutiranju sa linije za trojku, učestvovaće i u humanitarnom delu - prikupljanju novčanih sredstava za podrodilište KBC Zvezdara.

Dođite da zajedno sa Žarkom Paspaljem uživamo u sportu, druženju i svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci, koji budu provodili vreme na Paspaljevom terenu.

Da li je neophodno dva puta da vas potsetimo gde i kada se vidimo? Svakako ne, jer druženje u četvrtak u 14 časova na Zvezdari, u Geršićevoj broj 2, već smo uveliko dogovorili...


tagovi

100 terena za jednu igruŽarko Paspalj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara