Bes Nikole Milutinova i pomoć prijatelja (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.12.18. | 16:59

Srpski reprezentativac nije bio zadovoljan sudijskim odlukama

Košarkaši Olimpijakosa rutinski su savladali Peristeri rezultatom 92:69 i tako stigli do četvrte uzastopne pobede u domaćem šampionatu, a utakmicu je obeležilo nekoliko detalja.

Pre svega, statistika za ovu utakmicu nije funkcionisala od 25. minuta zbog, kako je kasnije otkriveno, kvara na laptopu, što je zaista čudno ako u 2018. godini cela mreža zavisi od jednog računara. Elem, među onima koji su obeležili utakmicu bio je i Nikola Milutinov. Srpski reprezentativac izgubio je živce tokom druge četvrtine, kada su mu arbitri dosudili faul zbog oštrijeg duela sa Gajosom Skordilisom. Bilo je, čini se, u tom duelu obostranog guranja i jačeg intenziteta nego obično, međutim deblji kraj izvukao je Milutinov, što mu se nije nimalo dopalo. Prvo je dobacio sudiji, onda i krenuo prema njemu, posle čega je dobio tehničku grešku. Dejvid Blat pokušao je da smiri situaciju tako što je planirao da zameni Milutinova, ali mladi centar nije mogao da se suzdrži. Hteo je da kaže još nekoliko stvari sudiji, ali su ga u tome sprečili saigrači. Zbog toga su stradale reklame, pošto je otišao na klupu. 

Izabrane vesti

Nešto kasnije, sa Milutinovim se malo našalio Kostas Papanikolau, koji je pokušao da poljubi svog saigrača, ali mu Milutinov, očigledno bolje raspoložen, nije dozvolio. Do trenutka kada je statistika na sajtu grčkog prvenstva prestala da radi Milutinov je imao devet poena. 

Očigledno je da njih dvojica imaju sjajan odnos, pošto je Papanikolau bio prvi koji je pokušao da oraspoloži Milutinova pošto je izbačen iz igre. 

Loše je u ovoj utakmici prošao i Janis Strelnijeks, koji je čak morao na ušivanje pošto je dobio strašan udarac u glavu od Henrika Sirka, za šta sudije čak nisu svirale faul, već korake...

 


tagovi

Nikola MilutinovKostas PapanikolauJanis Strelnijeks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara