(Star sport)
(Star sport)

Bešiktaš i Dušan Alimpijević započinju pregovore oko novog ugovora

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.04.24. | 12:17

Klub želi da zadrži srpskog stručnjaka koji, opet, ima interesovanje iz Evrolige

Vezan je za crveno-bele, ali mu i crno-bela kombinacija dobro stoji. Kad je već tako, Bešiktaš namerava da veže Dušana Alimpijevića novim ugovorom. Logičan rezultat sjajne sezone turskog kluba pod vođstvom srpskog stratega. Od tima koji je bio pred eliminacijom iz turskog prvenstva, doveo ga je na prag finala Evrokupa.

Predsednik Bešiktaša Ozkan Arseven ne krije da mu je namera da zadrži srpskog stručnjaka i naredne sezone, ali... Iako se košarkaškom Evropom pronela vest da je saradnja za narednu sezonu već dogovorena, ipak je situacija malo drugačija. Naime, klub i Alimpijević danas započinju pregovore oko nastavka saradnje, dok nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde ima aktivno interesovanje evroligaških klubova.

Izabrane vesti

Alimpijević je doveo ekipu do polufinala Evrokupa, a u prvenstvu Turske se nalazi na trećem mestu, iza evroligaških timova kao što su Anadolu Efes i Fenerbahče.

Pre dolaska na Bosfor, Dušan Alimpijević je tri sezone trenirao Bursu, pa su mu prilike u turskoj košarci i te kako poznate.


tagovi

KK BešiktašDušan AlimpijevićEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara