Kris Pol (© AFP)
Kris Pol (© AFP)

Beverli bez milosti prema Krisu Polu: On je kao čunj u odbrani

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.05.22. | 05:07

Plejmejker Minesote bez dlake na jeziku je pričao o asu Finiks Sansa posle eliminacije od Dalasa

NBA svet bruji o finišu serije Finiks Sansa i Dalas Meveriksa. Franšiza iz Teksasa je u odlučujućoj sedmoj utakmici ponizila protivnika i to na njihovom terenu u Arizoni. Luka Dončić je održao čas košarke Krisu Polu i Devinu Bukeru, a kao što je to običaj u Sjedinjenim Američkim Državama, vrlo brzo posle utakmice su se svi takmičili u analizama. Među najpopularnijim sportskim programima je emisija ESPN-a "First Take" koja je obično obeležena monolozima poznatog novinara Stivena Ej Smita, međutim ovoga puta je bio u senci i to Patrika Beverlija koji je otvoreno vređao Krisa Pola u verovatno najgledanijoj sportskoj emisiji.

Naime, poznat je Beverli kao neko ko je bez jezika, a vrlo često je njegovo ponašanje upitno i na terenu. Ne zaboravlja se kada je povredio Rasela Vestbruka, uvek ulazi u otvorene ratove protiv svakog direktnog čuvara, obično su to najveće zvezde timova, ali se čini da mu plejmejker Finiksa posebno smeta.

Izabrane vesti

"Zašto ljudi ne pričaju o katastrofalnoj igri Krisa Pola. Niko se ne plaši Finiksa", počeo je Beverli, a onda samo dodao benzin na tinjajuću vatru.

"Kris Pol ne igra odbranu, nikada je nije ni igrao. On je kao čunj".

Beverli je ove sezone nosio dres Minesote, a bio je ključan deo uspeha mladog tima koji je dogurao do plej-ofa posle višegodišnjepauze. Međutim ispali su u prvoj rundi od Memfisa. Ipak, Beverli se nije previše dodatako sopstvenih neupeha. Nastavio je da priča o Polu.

"Kada igram protiv Finiksa znam da mogu da izađem čitavo veče, idem na roštilj, idem na žurke, potpuno sam opušten".

Rutina pred utakmicu nije ista za svakog protivnika.

"Ako igram protiv Golden Stejta, onda znam da me čeka Stef Kari i u krevetu sam do devet uveče. Ne javljam se na telefon, idem ranije na spavanje", rekao je Beverli..




tagovi

Kris PolFiniks SansNBA ligaPatrik Beverli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara