Screenshot - Youtube.com
Screenshot - Youtube.com

Bivši asistent Željka Obradovića najbolji trener Evrokupa

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.04.23. | 13:12

Erdem Džan iz Turk Telekoma nagrađen pred finale sa Gran Kanarijom

Sezona u Evrokupu se bliži kraju, pa se polako dele i individualne nagrade. Aleksandar Balcerovski iz Gran Kanarije je proglašen za Zvezdu u usponu (drugi put), a za najboljeg trenera izabran je šef struke Turk Telekoma, Erdem Džan.

Bivši asistent Željka Obradovića u Fenerbahčeu je vodio tim iz rodnog grada do učinka 16-5 u drugorangiranom evropskom takmičenju i velikog finala, u kojem će se sastav iz Ankara sastati sa Gran Kanarijom.

Izabrane vesti

Turk Telekom je u polufinalu savladao Prometej, a već trećeg maja će se boriti za istorijski trofej i plasman u Evroligu.

Džan je drugi turski trener koji je proglašen za najboljeg u Evrokupu, posle Oktaja Mahmutija kojem je to pošlo za rukom 2009. na klupi Benetona iz Treviza. Takođe, šef struke Turk Telekoma je i drugi stručnjak iz turske lige uzastopno koji dobija ovo priznanje, posle Dušana Alimpijevića koji je do njega došao jer je minule sezone vodio Bursu do finala.

Ostalo je još da se dodeli MVP nagrada i odabere idealna petorka takmičenja, a sve će biti obelodanjeno do finalnog susreta.




tagovi

Erdem DžanKK Turk TelekomTurk TelekomEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara