Kej Si Rivers (MN Press)
Kej Si Rivers (MN Press)

Bivši košarkaš Crvene zvezde pojačao Hapoel Jerusalim

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.02.22. | 11:07

Kej Si Rivers potpisao ugovor do kraja sezone sa izraelskim klubom

Posle kratke epizode u dresu Bajerna iz Minhena, Kej Si Rivers (34) ima novi klub. U pitanju je Hapoel iz Jerusalima sa kojim je Amerikanac potpisao ugovor do kraja sezone. Iskusni košarkaš je sredinom decembra došao u tim Andree Trinkijerija i u tom dresu je odigrao šest evroligaških utakmica sa prosekom od 6,2 poena za 16 minuta. S obzirom na to da je tada sklopljena kratkoročna saradnja, američki igrač je od nedavno bio slobodan u izboru nove sredine.

Izabrane vesti

"Uvek sam imao osećaj da ću jednog dana igrati u Izraelu i srećan sam što je to baš sad u Hapoelu", rekao je Kej Si Rivers za zvanični klupski sajt. "Znam da je ovo dobar tim, kome ću pokušati da pomognem mojim iskustvom. Osvojio sam mnogo titula u karijeri, tako da mi je i ovde cilj da idem do samog kraja".

Kej Si Rivers je profesionalnu karijeru počeo u italijanskoj Latini. Posle toga je igrao za Beneton iz Treviza, kao i za Virtus, Lokomotivu, Himki, Real Madrid, Bajern, Panatinaikos, Crvenu zvezdu, Real Betis, Žalgiris, Zenit... U dresu Real Madrida je 2015. godine osvojio Evroligu.


tagovi

Kej Si Rivers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara