Džejms Harden (AFP)
Džejms Harden (AFP)

Bivši NBA igrač: Hardena neće imati ko da uvede u Kuću slavnih

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.02.22. | 13:46

Sveži bek Filadelfije imao loše odnose sa bivšim saigračima u Hjustonu i Bruklinu

Tradicija nalaže da svaki novi član izabere ko će ga svečano uvesti u Kuću slavnih. Tako je Majkla Džordana koji je uveo Skotija Pipena, Kobija Brajanta, Tonija Kukoča, ranijim stanovnicima najpoznatijeg košarkaškog "doma" u Sprinfildu predstavio Dejvid Tompson. Medžika Džonsona je kao i Dina Rađu u Kuću slavnih uveo Leri Bird koga je pak predstavio Bil Volton. Vlade Divac je za prezentera izabrao Džerija Vesta... A ko bi mogao da bude taj koji će, kada bude došlo vreme, uvesti Džejmsa Hardena u Kuću slavnih?

Izabrane vesti

"Njemu će biti teško da pronađe nekoga ko bi ga predstavljao tokom ceremonije u Kući slavnih", kratko je bivši neimenovani bivši NBA košarkaš rekao Majku Liju, uglednom novinaru Vašington posta, i tako prvi javno rekao što mnogi misle o priličnoj samoživosti od juče igrača Filadelfije.

Naime, nije teško prisetiti se da je Harden "preko noći" odlučio da napusti Hjuston. Kasnije se ispostavilo da je ta njegova želja bila vođena neslaganjima i sukobima sa Krisom Polom i Raselom Vestbrukom.

Kada je došao u Bruklin svi su mislili da je ta njegova faza prošla. Obećavao je da je spreman da se prilagodi timu i šta sve još samo da se tim domogne titule. Netsi se još nisu domogl titule, ali se Harden domogao novog bega - u Filadelfiju. Ovog puta navodno zbog loših odnosa sa Kajrijem Irvingom.

A nije se nešto ni treća zvezda Bruklina Kevin Durent posebno izjašnjavao o lojalnosti Brade...


tagovi

Majkl DžordanDžejms HardenVlade DivacKuća slavnihToni Kukoč

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara