""
""

Bog na nebu, Sinan na zemlji: Guler u infarkt završnici bacio Fenerbahče na kolena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.05.15. | 17:32

Reprezentativni bek Turske pet sekundi pre kraja produžetka postigao koš za pobedu i izjednačenje u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa. Povreda Vladimira Micova u finišu prvog poluvremena

Košarkaši Galatasaraja su živi i uzvratili su udarac šampionu Fenerbahčeu! Lavovi su na svom terenu posle produžetka pojeli Kanarince, slavili sa 70:69 i izjednačili na 1:1 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa turskog šampionata.

Izabrane vesti

Četvrtfinale se igra na dve dobijene utakmice, a u odlučujućem duelu domaćin će biti ekipa Željka Obradović.

Junak utakmice bio je sjajni Sinan Guler koji je pet sekundi pre kraja produžetka, sa zavojima na glavi zbog povrede, postigao koš vredan velikog trijumfa.

Prethodno je Fenerbahčeu odlazak u produžetak doneo reprezentativacc Srbije Nemanja Bjelica pogocima sa linije za slobodna bacanja 40 sekundi pre isteka regularnog toka.

Bjelica je duel sa najvećim rivalom završio sa dabl dabl učinkom od po 12 poena i skokova. Bogdan Bogdanović takođe je ubacio 12 poena, a Jan Veseli je imao skroman učinak od dva poena. 

Srpski internacionalac u dresu Galatasaraja Zoran Erceg utakmicu je završio sa šest postignutih poena. Vladimir Micov ubacio je sedam poena, ali se povredio u završnici prvog poluvremena.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Željko ObradovićTurskaSinan GulerNemanja BjelicaJan VeseliGalatasarajFenerbahčeBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara