Komentari na vest

Bogdan dobar, Atlanta pobeđuje... Konačno da se i to podudara u kontinuitetu (VIDEO)

T

Top Gun

pre 30 dana

Pošto je od jutra krenula pljuvačina po Bogdanu setite se kako je bilo 2022 kad nije bilo Bogdana. Ne pomažu ni mvp-ijevi Jokara i Micara. Za Guduru da ne govorim. Šatro prvi strelac. Nismo zaslužili Bogdana to je istina.
G

Gostivar

pre 30 dana

Bogi se uklopio. U NBA ili u sivilo. Gledao sam nekoliko poslednjih tekmi, uglavnom kad nisu u istom terminu sa Jokicem i cini mi se da igra bez zara, bez zelje da pobedjuje, da se takmici, da osvaja trofeje. Onako, odradjuje posao, otaljava.Takva mu je i ekipa, bez sampionskih ambicija. Ima zagarantovan ugovor i nije zvezda u svom timu. Puni lagano sa pola gasa. Nema potrebe da ga pljuju hejteri. Zasto kad je nas.
@

@Гудура

pre 30 dana

Komentarišem činjenice a to su procenat 45% za dva i 28% za tri. Na broj šuteva moji je Bogdan uzeo ovo je loš učinak, to bi svaki košarkaški pismen gledalac sam mogao da zaključi, dok u naslovu stoji da je Bogdan bio dobar! Poenta je da sa ovakvim procentima ne bi igrao 15 minuta ni u u jednom od top8 timova u EL, ali u NBA to nikoga ne zanima posebno ako imaš garantovane minute ugovorom, i dugoročan ugovor. A što se tiče kompleksa to ti vidi sa sobom, jer komplekse na ovakvim portalima uglavnom leče likovi koji u životu niko ne pita ni za šta niti ih uzima za ozbiljno, pa mučnici leče svoje frustracije ovde tako što “pametuju” ili love greške u kucanju…Uglavnom klasični luzeri, ili da ti prevedem na srpski губитници
l

laz i samo laz

pre 30 dana

Kad vec iznosis podatke, nemoj lagati. Prvo procenat za tri je 37 ove, a prosle 40. Sve preko 35% je dobro. Taj podatak 45% za 2 je zapravo za sut iz igre koji bi bio bolji da ga ne umanjuje sut za 3. To da bi Bogdan igrao 15min u EL je smesno, pa nema klub iz EL koji ga ne bi zeleo i gde god kad bi dosao bio bi superstar. Naravno nije blesav jer ne bi mogao ni cetvrtinu da dobije u Evropi.
B

Bel

pre 30 dana

Nebi igrao 15min u EL a covek najbolji bek iz Evrope hahahaha oj pameti moja...da ne zaboravimo da je bio glavni igrac u Feneru kad je uzeo EL I tada je bio dosta slabiji igrac nego sad,dosta igraca koji sad su glavne zvezde u EL nisu mogli da opepele u NBA ni blizu Bogijevom kvalitetu i renomeu.
i

igor978

pre oko 1 mesec

16 poena sa očajnim procentima šuta. Liga bez briga
B

Baš to

pre oko 1 mesec

Bogdanovic ni bez Tre Janga nije u stanju uci u ritam i ubacivati 20, 25 poena.
Г

Гудура

pre 30 dana

Тако је синови моји искомплексирани, сећате се како сам ја харао у гарбиџ тајму, их какав сам играч био их!