Komentari na vest

Bogdan išao ka rekordu, ali stao (VIDEO)

B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Jeste me Bogdan nervirao što je maltretirao moj Fmp, i nikad mu nisam oprostio 123, ali moje frustracije nisu prouzrokovane samo njegovim delovanjem. Naime, ja mrzim sve crno-belo, i tako ce biti dok sam ziv. I naravno da nije bez razloga, vec zato sto je Partizan avangarda, institucija, a za moj Fmp je muka navijati, ali moram jer je zvezda ugašena. Sportski pozdrav za Blajvča.
n

novinarstvo

pre oko 3 godine

Pa kakav je ovo tekst? Pa kakvo je ovo izvlacenje statistike u odredjenom oeriodu itakmice? Pa dokle majstori da mu se uvlacite i da ga dizete u nebo? Citati vase tekstove o njemu postalo je odvratno!
K

Kum Danilko

pre oko 3 godine

Pa dok ih plaćam........

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

@951357 evo ga! Cuj ti njega izvlacenje statistike? Rode KO je izvlacio statistiku kada je pravdao kentova tamburanja po Arabiji? Bilo je ono kada popije glat 3-4 komada od raznoraznih Al Fateha, Al Babuna, Al Batina, Al Damaka, Al Kadisija i da ne nabrajam vise, bilo je sirotog kenta nece, svaki put ima posed 80%-20% svaki put protivnik sto sutne udje a kentovi imaju 20 udaraca u okvir bez realizacije, svaki put 20 kornera i sl! Podseti me ko je izvlacio ti statistiku? Umesto da kazes svaka cast Bogdane, od Stojakovica nismo imali boljeg sutera spolja u NBA ti vecito palamudis i osporavas coveka samo zato sto je igrao u KKP. Doduse kako vas je urnisao, mogu i da te razumem! Ima ona izreka prodavanje m..a za bubrege, a tvoje izvlacenje statistike za kenta i pokusaj da prikazes Bogdana da je los igrac, ili ne daj boze maskota kojoj je mlati peskirom na klupiza rezerve, mozda moze da prodje kod vas koji verujete u sve sto procitate na dnevnoj dozi prosecnog delije!
m

maestro 123

pre oko 3 godine

Jos jedna 20+ partija ukrotitelja pantera, cepaj.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Samo cepaj buraz. Atlanta jedno od iznenađenja ove sezone uz Njujork i Šarlot
D

Dzontras

pre oko 3 godine

hahaha evo pantera opet au ljudi pa vi ste totalno isfrustrirani
D

DELIJA SEVER 1989

pre oko 3 godine

Ne zanima me da li je on Grobar da li je Delija, bitno je da je Srbin. To što pokušavaš zaje***ati ti ne uspijeva. On igra u NBA i za Srbiju, a ne za Partizan.
9

951357

pre oko 3 godine

Ali najjace mi je ovo izvlacenje statistike. Od 23. do 36. minta je sutirao ovo, ali na zalost ima i ostatak vremena pa se sve vratilo u normalu. Pa normalno je da je pao u nastavku, 7/9 je nerealan procenat suta za 3, ma ko da sutira. A statistika se meri na kraju utakmice.
g

gggagagagaggaag

pre oko 3 godine

Da, odigrao je odličnu utakmicu i uz galinarija najzasluzniji za ovu pobedu koja moze biti ključna za ulazak u plej of. A ti promenk nik u 123, to ti stoji, prilici ti, ima logike.
S

Sadique

pre oko 3 godine

Bravo Bogi, we are the avangard
m

mikan_zec

pre oko 3 godine

U svakom slucaju, svaka cast za sedam trojki za poluvreme.
l

luzeri

pre oko 3 godine

bogdan zapeo za liniju.
Z

Zekinjo

pre oko 3 godine

Steta sto im nije sasuo 40 poena, isao je u tom pravcu, sjajno prvo poluvreme Bogdana. U trecoj cetvrtini se raspucao Galinari, jednostavno Bogi nije dobijao loptu sto mi je neshvatljivo ali neki drugi igraci su preuzeli kormilo. Ocekivao sam rekord trojki, s obzirom da je osam njegov rekord, ali bice u nekoj drugoj utakmici nekada, najbitnija je pobeda.
M

Marvel

pre oko 3 godine

Uvek su drugi krivi Srbinu. Nije dobijao loptu. hahaha koja glupost. Imao 7/9 za 3. Na kraju 7/14 ali nije dobijao loptu.
C

Crvena Zvezda Beograd

pre oko 3 godine

Mogao je da im saspe i 80 poena ali losa sreca, mracna dvorana, mali obruci, sudije, sebicni saigraci su se urotili, i nazalost nije.
l

limenkari

pre oko 3 godine

i dalje vuku traume na pomen njegovog imena..brrr jezaa
1

123123123

pre oko 3 godine

Kada se spomene ime Bogdana Bogdanovica, u železniku odmah RIPNE pritisak.
Z

Zekinjo

pre oko 3 godine

Strucnjaci samoprozvani iz predgradja, napisao sam da nije dobijao loptu u drugom poluvremenu!