Bogdan Bogdanović (AFP)
Bogdan Bogdanović (AFP)

Bogdanović srećan zbog pobede: Volim ovo mesto i kako publika reaguje

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.04.22. | 14:26

Srpski reprezentativac veoma važna karika u pobedi Atlante protiv Majamija

Bogdan Bogdanović uživa igrajući utakmice sa velikim ulogom. Bio je njegov tim u zaostatku od čak 16 poena, ali je uspeo da se izvuče iz veoma teške pozicije i zabeleži trijumf protiv Majamija (111:110).

Da nije Atlanta pobedila u ovom susretu, preokret u seriji bi izgledao kao nemoguća misija. Ovako Majami vodi 2:1, pa je i dalje sve otvoreno.

Izabrane vesti

Srpski reprezentativac je bio jedan od najvažnijih šrafova u pobedničkom sastavu. Postigao je 18 poena, osam skokova i šest asistencija. Za tri je šutirao 9-4 i svaki put kad je pogodio zapalio je masu u dvorani.

Svi ti mali detalji, blokade, ukradene lopte, skokovi u odbrani i trojke... Osećam da svaki put skočim da šutnem trojku, publika mi da dodatnu energiju i poludi. To se prenosi na ceo tim. Posebno kada pogodite trojku... Volim ovu halu, volim kako publika reaguje. Mislim da svi to vole“, rekao je Bogdanović.

Dao je Srbin veoma bitne trojke, ali je pobednički koš ipak bio delo drugog košarkaša. U pitanju je Tre Jang kome ruka nije zadrhtala u odlučujućem momentu.

Nisam imao nikakvu dilemu da ako budem šutnuo da ću i pogoditi. Išao sam ka sredini, gledao sam da li će neko pomoći, da li sa strane ima neki šuter. Pošto nije bilo, išao sam do kraja i pogodio taj flouter“, podvukao je Jang, koji je pogodio pet sekundi pre kraja.

Naredni obračun između Majamija i Atlante je na programu između nedelje i ponedeljka.


tagovi

Bogdan BogdanovićAtlanta Hoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara