Foto: Lejča photography
Foto: Lejča photography

Bojan Tomašević: Uz podršku sa tribina do još jednog uspeha

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.03.22. | 14:17

Vlasnici sezonskih ulaznica besplatno mogu da uvedu jednu osobu i deci do 12 godina ulaz je slobodan

U okviru 22. kola ABA lige košarkaši Borca imaće priliku da po drugi put u takmičarskoj godini odmere snagu i košarkašku veštinu sa Krkom iz Novog Mesta, (subota, 17.00 časova, dvorana kraj Morave).

Ovaj susret biće lepa prilika da se tim sa Morave vrati na pobednički kolosek. Naime, u minulom kolu Borac je doživeo poraz u Zagrebu od Cibone (89:74), tako da mu je baš potrebno da trijumfuje, kako bi u dobrom ritmu dočekao naredne izazove.

Izabrane vesti

,,Težak poraz je iza nas. Nismo bili na svom nivou, što se i videlo u toku utakmice. Daćemo sve od sebe da nam se to više ne ponovi”, rekao je Bojan Tomašević, krilni centar čačanske ekipe.

Pre toga Borac je bio u pozitivnom ritmu.

,,Pre Cibone ostvarili smo dve veoma značajne pobede na domaćem terenu. Igrali smo kao pravi tim i uz pomoć publike izvukli ono najbolje iz nas. Mislim da posao još nije završen i da ne treba da se opustimo, nego što pre da se vratimo u pobednički ritam”, dodao je Tomašević.

Sledi okršaj sa Krkom, koju je Borac savladao u prvom delu sezone.

,,Utakmica protiv Krke neće biti laka. Tim iz Novog Mesta je jedan veoma iskusan sastav. Ima odlične šutere i uglavnom mu se igra svodi na šut za tri poena. Zbog toga smatram da uz agresivan pristup utakmici od prvog minuta, kao i podršku publike, možemo do još jedne pobede na domaćem terenu. Uvek očekujemo pune tribune. Publika je ta koja nam daje dodatnu energiju, tako da se nadam da će u subotu doći što više ljudi da nas podrži, pa da zajedničkim snagama zabeležimo još jedan uspeh”, kazao je Tomašević.

Kao što je dobro poznato, pojedinačne karte za duel regionalnog takmičenja koštaju 600 dinara. Što se tiče vlasnika sezonskih ulaznica, biće u prilici da na meč povedu još jednu osobu koja će u halu ući besplatno.Takođe, valja napomenuti da će ulaz za decu do 12 godina biti slobodan.

 

ABA LIGA - 22. KOLO

Petak

18.00: (1,20) Igokea (19,0) Zadar (5,00)

20.00: (2,55) Split (14,5) Mornar (1,60)

Subota

17.00: (1,35) Borac (16,0) Krka (3,50)

Nedelja

17.00: Cedevita Olimpija - Mega Mozzart

19.00: Budućnost - Partizan

21.00: FMP - Cibona

Ponedeljak

18.00: Crvena zvezda - Studentski Centar

*** kvote su podložne promenama

PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

ABA ligaKK Borac ČačakKrkaBojan Tomašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara