Dragan Bokan (©Star Sport)
Dragan Bokan (©Star Sport)

Bokan pokušava da sazove sastanak bez Zvezde i FMP

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.10.20. | 10:34

Prvi čovek Budućnosti uputio mejl svim ostalim članovima ABA lige, uključujući Borac i Split

Pre samo dva dana regionom je odjeknula vest da je račun ABA lige u blokadi, da bi se ubrzo otkrilo da je to zapravo uradio prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović, s idejom da isti ne bude u funkciji dok se ne reše pravno-svojinski odnosi unutar regionalnog takmičenja.

Ovaj korak odgovornih na Malom Kalemegdanu bio je samo kap u moru svih dešavanja na relacijama klupskih odnosa u predelu nekadašnje Jugoslavije. Novi potez napravio je predsednik Budućnosti Dragan Bokan pokušajem da sazove sastanak klubova Jadranske lige, ali bez prisustva Crvene zvezde i FMP.

Izabrane vesti

Prema navodima portala Nova.rs, Bokan je pozvao sve ostale učesnike regionalnog takmičenja, uključujući Borac i Split, da se uključe u rešavanje pravno-svojinskih odnosa, da u četvrtak od 14 časova prisustvuju sastanku putem video-linka.

“Poštovani, verujem da ćete se svi složiti da je neophodno organizovanje jednog zajedničkog sastanka putem video aplikacije na kome ćemo obaviti konsultacije oko statusa računa ABA lige i stvaranju uslova za nesmetani nastavak takmičenja. Shodno navedenom dostavljam link i pozivam vas da obavezno uzmete učešće na sastanku koji će se održati sutra, 8. oktobra, s početkom u 14 časova“, stoji u pismu objavljenom na sajtu Nova.rs.

Prema saznanjima istog portala, u sredu je neko pokušao da odblokira račun ABA lige, ali je banka to odbila uz poruku: “Dostavite prvo validna dokumenta“.

Kako se navodi, u slučaju da se račun odblokira, novcem ABA lige mogli bi da upravljaju Mladen Veber, čovek koji je pre gotovo dve godine napustio Cedevitu i nema funkciju u novom klubu, ni regionalnom takmičenju, te bivši direktor ABA lige Krešimir Novosel koji je od prošlog septembra direktor Cedevita Olimpije. Uz njihova pominje se i ime i prezime izvesne Dolores Kanić koja, kako navodi Nova.rs, nema funckiju u ABA ligi. 



tagovi

Dragan Bokan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara