Komentari na vest

Bolomboj: Derbi smo ostavili iza sebe, predstoji nam borba

0

011

pre 4 meseca

U Evroligi vec godinama Zvezda pokazuje pravo lice, jer Covic ne moze da utice na sudjenje. U ABA ligi svaku utakmicu sudi Nebojsa Covic,tako da je nemoguca misija biti prvi pored Zvezde. A mnogi navijaci Zvezde ponosni na Soneta, koji je najvece zlo koje je ikada postojalo u kosarci.
M

MNM

pre 4 meseca

Kme kme kme suze krokodilske:)))))
P

Preža

pre 4 meseca

Kakva mašina od igrača je postao tek kada je došao u Zvezdu. Sećam se da je u dresu CSK samo povremeno znao da blesne i pokaže sav svoj potencijal. Izuzetno skočan igrač.
O

Ojsa

pre 4 meseca

Staviti ugovor pred njim i da potpise,a ne da ode na kraju sezone,covek zasluzio ugovor svojim partijama,najkonstantniji igrac,a vidi se da je pre svega dobar covek sto pokazuje na terenu,nema kriveljenja,stezanja,provokacija,pravi sportista i profesionalac koji je zasluzio da mu se ime skandira na tribinama kao sinoc! BOLOMBOJ!
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Bila je milina gledati kako je gospodario reketom i zakucavao loptu kroz obruc kao cekicem preko dvojice-trojice suparnickih centara.
V

Vasilis

pre 4 meseca

Kakav neverovatan lik. Za evo polusezonu je imao X kucanja i rampi, nikada, ali nikada nije napravio ni najmanju gestikulaciju, samo nastavi sa igrom.
D

Dakara

pre 4 meseca

Hvala ti Dzoel što igraš košarku karijere u dresu Zvezde !!!