Borac dobio dva pojačanja - juri se i centar iz SAD

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.04.18. | 13:34

Dres čačanskog kluba nosiće Dušan Kutlešić i Aleksandar Radulović

Turbulentno je u redovima čačanskih majstora kraljice igara. Posle rekonstrukcije stručnog štaba, na redu je i roster, ali krenimo redom... Znamo da je Jovica Arsić preuzeo klupu od Raška Bojića, a novost je da klub iz grada na Moravi dopunjava sastav novim imenima. Kažu u Borcu, juri se centar iz Amerike, a klub je na pragu angažovanja dvojice novih igrača pred početak Superlige. Ugovore do kraja sezone sa čačanskim klubom potpisaće Dušan Kutlešić i Aleksandar Radulović.

Izabrane vesti

Osim toga, uprava Borca traga za igračem koji može da pokrije pozicije četiri i pet. Takvih košarkaša nema na domaćem tržištu, pa je, jedna od opcija angažovanje centra iz SAD.

Užičanin Dušan Kutlešić ima 24 godine, visok je 199 centimetara i pokriva pozicije beka šutera i niskog krila. Pored matične Slobode, branio je boje Metalca, FMP-a, kao i Vršca, iz kojeg je prešao u Čačak. Aleksandar Radulović (30) je 187 centimetara visoki plejmejker i u dosadašnjoj karijeri promenio je veliki broj klubova. Najdublji trag ostavio je u kraljevačkom Mašincu i Dinamiku. Aktuelnu sezonu proveo je u Tivtu gde je igrao za ABA 2 ligaša Teodo.

Inače, novi trener Borca Jovica Arsić juče je održao prvi trening sa ekipom. U stroju je bio i Miloš Dimić, koji se povredio na utakmici protiv Krke. Reprrezentativni plejmejker Ilija Đoković, prema najnovijim lekarskim izveštajima, gotovo izvesno će zaigrati u Superligi, ali ipak ne od starta ovog takmičenja. Na jučerašnjem treningu videli smo ga kako lagano trči, a počeo je i sa radom u teretani.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ


tagovi

KK BoracČačakJovica ArsićIlija ĐokovićDušan Kutlešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara