""
""

Borac gazi sigurnim MOZZART KLS korakom ka parketu Superlige

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.03.17. | 10:53

Marko Marinović spreman je za tradicionalni čačanski košarkaški doček ekipe Dunava na terenu Hale kraj Morave koja iz dana u dan postaje sve modernija

U nedelju čačanski Borac će ugostiti ekipu Dunava iz Banovaca. Čačani su nakon lošeg starta sezone uspeli da vežu jedanaest uzastopnih trijumfa i sigurnim korakom idu ka primarnom cilju ove sezone - igranju u Superligi. U jesenjem delu prvenstva Dunav je kao domaćin ubedljivo savladao Borac, pa će momci iz Čačka u predstojećoj utakmici dati sve od sebe da im istom merom uzvrate. To je istakao i najiskusniji igrač ove ekipe Marko Marinović.

Izabrane vesti

,,Ne bih hteo nikome da pretim, ali mislim da trenutno u KLS-u nijedna ekipa nema šta da traži u Čačku, jer smo mi apsolutni favoriti. Ovo će biti i jedna mala osveta, jer je Dunav igrao u Kupu, a ne mi, što smo sigurno više zaslužili“, ističe Marinović.

Međutim, ne treba potceniti ekipu Dunava, u čemu je saglasan i Đorđe Mićić.
,,U goste nam dolazi jedna vrlo nezgodna ekipa, sa izuzetno dobrim igračima. Ali to nas ne opterećuje u prevelikoj meri, jer se nalazimo u odličnoj formi, pa ne sumnjam da ćemo ostvariti i dvanaestu uzastopnu pobedu“, Mićićeve su reči, na koje se nadovozuje jedan od najkorisnijih igrača Borca ove sezone, Marko Radonjić, koji nije propustio priliku da pozove publiku na nedeljni meč.
,,Pozivam publiku da dođe u što većem broju u nedelju i da nam pruži što veću podršku, jer smatram da smo prikazanim partijama to zaslužili“.

Utakmica između Borca i Dunava biće odigrana, ne u subotu u stalnom terminu, već u nedelju 5. marta, sa početkom u 19 časova.

Vredno je spomenuti, da je KK Borac dobio novčana sredstva koja je uložio u obnovu infrastrukture u hali, tačnije na radove potrebne da se sanira tribina do Morave. U proteklih deset i više dana radovi su konstantno vođeni, pa je još ostalo da stolice budu vraćene na mesto pa da rekonstrukcija bude u potpunosti završena. Direktor kluba Marko Ivanović nije propustio priliku da se još jednom zahvali kompaniji NIS i gradu Čačku na pruženoj pomoći.

,,Želeo bih da se još jednom zahvalim kompaniji NIS i gradu Čačku što je naš klub treću godinu za redom dobio značajna sredstva za obnovu postojeće infrastrukture. Nadam se da ćemo u narednim godinama nastaviti da dobijamo potrebna sredstva kako bi hala kraj Morave izgledala što bolje, a u korist kluba i građana Čačka. Mi smo već spremili projekte, a ostaje da zadobijemo poverenje kako bi ponovo dobili ova značajna sredstva. Iskoristio bih priliku da se izvinim igračima što su jedno vreme trenirali u neadekvatnim uslovima, ali i navijačima koji su pratili naše mlađe kategorije u prethodnom periodu“, ističe Marko Ivanović.

Piše: Đurđe Mečanin

(Foto: Print Screen)


tagovi

SrbijaMarko MarinovićMarko IvanovićKK Borac ČačakĐorđe MićićČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara