Komentari na vest

Borac Mozzart savladao Igokeu na debiju Vladimira Jovanovića

J

Jbt

pre preko 1 godinu

CaleB pravi Ono sto sam cuo od igraca, istina nekih, sa kojima je radio a i pomocnih u fmp. Ali u pravu si da je los, tacnije sve gori i gori. Meni je npr "problem" sa djordjevicem i kako je on to resavao nesto sto je povuklo rucnu o njemu ali i dalje ne mislim toliko drasticno kao ti :-)
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

E moj Jovanovicu....Nego, buraz, koje si skole zavrsio ?? Batali trenerski poziv, i probaj da radis nesto drugo. Nije to za svakoga, ima jos i drugih poslova na svetu.
P

Pavlee

pre preko 1 godinu

Najveći problem Igosa je onaj (nazovi) plej Kroford. On je nizašta. Goreg amera Igokea dugo nije imala. Niti razigrava saigrače, niti sam može da vuče ekipu. Najgore od svega je da to "rukovodstvo" Igokee neće da vidi i zato ne reagira. Ako tome dodamo još i uzaludnog Volera, onda me ne čudi da će "ponos MD" na kraju da ispadne iz Aba lige.
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Da je mogao da igra sa pet igraca njegovoj sreci ne bi bilo kraja nego morao i sestog da uvuce. Toliko nedostatka hrabrosti, trenerske odlucnosti da nesto uradi, mislim da ga je isuvise dug boravak u fmp gde je morao da radi sve i svasta prilicno unazadio, na zalost. Inace mislim da je dobar trener nego sam malo razocaran onim sto sam video
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

A gde si to i u kom momentu video da je dobar trener ?? Msm...nisi mi bas jasan. Voleo bih da nam malo poblize elaboriras svoje misljenje. Jer, njegova dosadasnja karijera bas i ne govori u prilog tvoga misljenja, zar ne ?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Kad bi Borac iz Cacka malo ulozio ili da im pomogne grad Cacak mogli bi da budu medju cetri u Aba ligi i da izbore Evrokup.Eto da i oni predstavljaju malo Srpsku kosarku u Evropi.
j

jugosloven

pre preko 1 godinu

Neka im dodje Zeljkoglu sa Ostojom i Avramovicem sa sve dvadeset meleona evradi pa neka napadaju Euroligu, zasto da ne.
A

A taman ih rešio

pre preko 1 godinu

Miško na aparatima
M

Memes

pre preko 1 godinu

Onaj mim kada Mo izbaci Barbika (Simpsonovi)