"Borac"
"Borac"

Borac Mozzart Sport doveo dva pojačanja

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.01.14. | 20:45

Čačani su angažovali bivše igrače Filipa Dedijera i Dragomira Marojevića

BoracPosle pobede nad Vojvodinom, a pred gostovanje užičkoj Slobodi, Borac Mozzart Sport je pojačao svoje redove. Čačani su angažovali Filipa Dedijera i Dragomira Marojevića, a direktor kluba Marko Ivanović smatra da će bivši igrači doneti ono što im nedostaje.
Dedijer je naš bivši igrač koji je prvi deo sezone proveo u Valjevu, a Marojevićev brat je takođe bio naš igrač“, kaže Ivanović.
„Sa njima dobijamo na čvrstini i trener će imati dovoljan broj igrača za normalan trenažni proces. Bilo je povreda koje su remetile ritam rada“.

Cilj Borac Mozzart Sporta ostaje isti, plasman u Super ligu.
„Imamo još dva mesta i još dve licence za Superligu. To ćemo brižljivo vagati i gledati da pametno iskoristimo. Raduje činjenica da se igrači koji su bili kod nas ponovo vraćaju u klub. Naš zadatak je da se odužimo generalnom sponzoru kompaniji Mozzart, gradu i svim sponzorima. Pored nas konkurenti za najviši plasman su FMP, pojačan Čovićem i Dunđerskim, Crnokosa koja nastavlja sa dobrim partijama, ali tu su Metalac, Okk Beograd, Konstantin, ima više timova za elitu, jer će se puno toga dešavati do kraja lige“, zaključio je Ivanović.

Dragomir Marojević je podvukao da je saradnja postignuta na obostrano zadovoljstvo.
Dedijer i ja imamo zadatak da pojačamo konkurenciju u timu i da ekipa ide uzlaznom linijom. Zadatak se zna, to je plasman u Super ligu. Od brata sam dobio pozitivne informacije o Borac Mozzart Sportu, nadam se da će moje iskustvo biti slično“, zaključio je Marojević.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Mozzart Sport)

Izabrane vesti


tagovi

Borac MOZZARTsportkls

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara