Komentari na vest

Borac traži odlaganje meča sa Cibonom, zakazana vanredna konferencija

M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Da sad vidimo ko će od SRPSKIH klubova, koji igraju aba, stati uz BORAC??? Svi se kunu u našu košarku i naše košarkaše, maske moraju pasti.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Pa dva srpska kluba (istog vlasnika) su i dovela to takmičenje u apsurdnu situaciju.Oni su ABA uvukli u svoje blato. Onda im se priključio Milov tajkun iz Podgorice, sa od prošle sezone isto, dva kluba, pa onda onaj što ima jedan klub i seljaka ga iz države u državu i cirkus kompletan. Da bi bilo najluđe Borac ima veću tradiciju i istoriju od svih tih nabrojanih klubova zajedno!
m

milittao

pre oko 1 godinu

ne znam kako vam nije jasno da morate ispasti iz lige ove dve ne bi li upao neki drugi naš tim. mora jedna srpska ekipa napolje a to je ili Mega ili Borac, Mega je ipak veliki igrač,dok je Borac samo veliko ime koje će nažalost napolje. a vi iz uprave Borca opet sedite sa N.Č pa mu potpisujte sve što vam traži dok vas imena perfidan način seli u abu2.
H

Hamo piljica

pre oko 1 godinu

Ali zato kad doktor Nebojša odluči sva dokumentacija se priznaje i oni mogu da odlažu kad im volja! Pored Kls i Aba liga je pod čuvenim doktorom mašinstva iz Železnika!
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

"Skandal"... Kako se ljudi frljaju sa rečima čije značenje ne znaju, a još manje znaju kada i kako se upotrebljava.
n

novak djokovic plus minus

pre oko 1 godinu

druze nasa medicinska dokumentacija ne vredi pisljiva boba...