Majk Džejms (©Star Sport)
Majk Džejms (©Star Sport)

Brajs Džons srušio Monako, Majk Džejms za 28 minuta bez poena

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.22. | 19:54

Limož naneo novi poraz Kneževima

Drugi put uzastopno i treću put u poslednje četiri utakmice košarkaši Monaka su izgubili. Jasno je da su upali u kontraritam, pošto posle Dižona nisu uspeli da savladali ni Limož u francuskom prvenstvu. Oba tima odnela su trijumfe u Gaston Medesan dvorani, koja je donedavno bila neosvojiva. Drugi najtrofejniji francuski tim slavio je 84:80.

Limož je tako došao do petog trijumfa u devetom kolu (5-4), dok je četa Saše Obradovića na 7-2 učinku.

Izabrane vesti

Monako je bio u prednosti sve do sredine treće deonice. Egal u finišu kvartala pripao je gostima koji su poslednji odmor dočekali sa tri poena viška. Posle rezultatske klackalice u završnom periodu, Limož je bio skoncentrisaniji u poslendjim trenucima.

Pri rezultatu 80:80 bivši igrač Borac Mozzarta i FMP-a Brajs Džons je postigao teške poene posle prodora. Gosti su sa crte uvećali prednost, Monako nije uspeo da odgovori i sve je bilo gotovo.


Dževonte Hokins i Dezi Rodrigez su sa po 21 poenom predvodili pobednički sastav, dok je Džons uz 19 poena imao i šest asistencija, kao i četiri završna dodavanja.

Kod Kneževa se sa 18 poena i devet skokova istakao Džeron Blosomgejm, dok je 17 poena ubacio Donta Hol. Majk Džejms je na parketu proveo 28 minuta i za to vreme promašio dve trojke i dva bacanja, ali ubeležio i sedam asistencija, kao i tri uhvaćene lopte.






tagovi

KK MonakoLimožmajk džejmsSaša ObradovićBrajs DžonsLNB Pro AFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara