Branko Lazić (©MN Press)
Branko Lazić (©MN Press)

Branko Lazić: Incident od jutros nam dao dodatnu snagu i motiv

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.05.24. | 23:10

“Čestitke Partizanu, ali zasluženo smo pobedili“, rekao je Zvezdin kapiten

Osam puta prvak Srbije, osam puta osvajač Kupa Radivoja Koraća. I sada evo sedmi put šampion ABA lige. Kapiten Branko Lazić produžio je dugu nisku trofeja sa Crvenom zvezdom, kako sam kaže: sasvim zasluženo, jer njegov tim je u tri serije preslišao Partizan Mozzart Bet.

Izabrane vesti

Ostvarili smo primarni cilj, osvajanje ABA lige. Čestitam ekipi Partizana. Pružili smo jedan lep spektakl tokom cele ove sezone. Idemo malo da proslavimo i da završimo sezonu kako treba, još jednim trofejom“, rekao je Lazić za Mozzart Sport misleći na završnicu srpskog prvenstva.

Posebno ponosan zbog toga što je Zvezda do odlučujuće pobede stigla u neprijateljskom ambijentu pred 20.000 Partizanovih navijača što joj u poslednje vreme nije uspevalo.

Izabrali smo sjajan trenutak da promenimo to, da pobedimo u gostima. Ne može bolje. Čestitam stručnom štabu, svim igračima, svim navijačima“.

Na kraju, da li je incident od jutros, kada je Džejms Naneli udario Stefana Lazarevića, otežao Zvezdin večerašnji meč ili joj je pomogao?

Dalo nam je dodatno snagu i motiv da se skupimo i da odigramo sjajnu utakmicu večeras. Imali smo kontrolu čitavim tokom meča i mislim da smo zasluženo pobedili“, završava Lazić.


tagovi

Branko LazićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara