Komentari na vest

Budućnost predstavila novog trenera: Džikić se vratio na mesto uspeha

S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

Proteraće Radonja i njega i zeljkoglua u jednoj sezoni u paketu, samo će ih poslati na druge adrese, dve muve jednim udarcem. Još kad bi se dula vratio iz Rumunije, valjda su ga prošle traume, da trenira npr. Zadar, Split ili Cibonu, da upiše u tefter pored partizana još neki hrvatski klub, pa to bi bilo milina gledati. Radonja u najavi bez poraza u sezoni kao i pre neku godinu.

Paok

pre gotovo 3 godine

Samo sto su se tada timovi iz Aba ligi brukali u Fibinoj ligi sampiona toliko je bila jaka liga vec se ove sezone videlo da to vise nije ona Buducnost koju mogu da isprase sa rezervama kao i ostale timove bilo je dosta cupavo 3-2 samo zbog domaceg terena i skoro pune hale u majstorici tesko da ce vise biti skorova 25-1 ili 24-2 takvu je konkurenciju kao sada cak i jacu imao Partizan kada je osvajao.
O

Ovi počeli

pre gotovo 3 godine

...ozbiljno da lutaju. Onaj Mijović odličan trener, oteraše čoveka, dovedoše Miloja koji ništa nije uradio, niti je ušao u finale Evrokupa niti je izborio Evroligu preko Aba i još ode u SAD. Iste rezultate su mogli i sa Mijovićem da ostvare...
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Bice prognan kao i njegovi prethodnici
D

Duh koji lebdi

pre gotovo 3 godine

Vazi,brt- Da bar malo imas sramotu,nebi se sluzio lazima! 10 godina? Pre 10 deset godina Partizan osvojio Abu i titulu,pre devet isto,pre osam isto,pre sedam titulu,a Abu Cibona! Prestanite vise sa lazima i iznosite cinjenice.Mrzite Dzikica sto vas otresao pre tri godine.To bi uradio i Trinkijeri,ali vas spasila korona.Ako bude Zeljko dosao,nece vas spasiti ni Bog otac!
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Osvajate sledeće sezone, brt,ne brini. HHehehe
!

!!!

pre gotovo 3 godine

Lik je rekao slikovito.Na sve to dodaj jos 1 godinu i skoro je u pravu.To jest 2022 bice vam 9 godina od osvajanja Aba, i 8 godina od zadnje titule.I to sve pod predpostavkom da iduce sezone ovo osvojite, jer je ova sezona 2021 gotova.

PFC

pre gotovo 3 godine

I 2012 je neko drugi pretio napadom na sve trofeje dok je Partizan i dalje dominirao bar u domacoj ligi i igrao Evroligu tek tamo 2024 moze da se kaze 10 godina.
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Ne lozi se....bice opet ono Jos samo plej i pali se masina,a na kraju opet neko od 5-7 mesta
R

Realni Arth

pre gotovo 3 godine

Prijatelju, sve sto si rekao stoji, naravno osim ovog sa Trinkijem, jer kad bi bilo sta bi bilo? Da se razumemo, mi smo cekali 13 godina da konacno budemo sampioni, i hvala svima koji su doprineli tome, e sad, zadnjih nekoliko godina je zaista Zvezda u prednosti i igracki i finansisjski ali to bi trebalo sportski da se podnosi, bez uvreda, bez omalozavanja itd. Jasno je meni da Partizan godinama dominirao i u ABA i u domacem prvenstvu i ja sam to postovao, svaki put kad su igrali Evroligu ja sam gledao tekme, i naravno da i ja bih tada hteo da je to moja Zvezda ali nije je bilo, pa sve sto bih hteo sada je, ako vec komentarisete nesto u vezi kosarke budite konstruktivni, jer verujte da se od proslosti se ne zivi, kao sto su bila vremena kad su na Mari nike pecurke, nekom klubu koji je bio Sampion Evrope i Klupski Sampion Sveta, i eto nisu imali ni za sampon, isto sada, Partizan je nekad bio Sampion Evrope, doduse bili to i Bosna, Cibona, Jugoplastika i to po par puta, a gde su sada?Zato, ja vas molim da budete konstruktivni i korektni, zasto se mora vredjati bilo ko, osim mozda ovih mladih navijaca i jednioh i drugih kojima se na neki nacin prasta, ali zato mi stariji mozemo da im budemo primer a ne uilvati benzin na vatri. Pozdrav za sve ljubitelje kosarke, samo jos da napomenem, san mi je bio da Nikola Ivanovic dolazi u Zvezdi, i eto hvala Bogu dosao, a ako je ikako moguce Avramovic, Simonovic (Mega) i to je to sto se tice domacih igraca. Prijatno!
R

Realni Arth

pre gotovo 3 godine

Dzile je cekao da mu se javi Partizan, e posto nije otisao u Buducnost gde je postigao najbolje rezultate u svojoj karijeri. Mislim da Dzile spada u krem -de la krem trenra, i da je kojim slucajem preuzeo Partizan posle Scepe, siguran sam da bi zavrsio medju prvih 4 jer je nevidjen fanatik sto se tice rada, motivacije, taktike, skautinga itd. Srecno Dzile, pa ako Bog da, da se nadjemo ponovo u finale dogodine!
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Posto imas vise info cak i od Boga, stavi onda miko kucu ili stan na tvoje franjevce i uzmi bar duplo. Nego fazon je sto da stavljas kucu Renesansno jugoslovensko gepek svlacionica salo dulo drustvo ne bi bilo izraziti favorit.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Nema vise Ivanovica i Gordica, da im sude faul, kos vazi. Ili ako ne udje u kos, onda bacanja. Morace neka nova taktika da padne. Dzilo mora da improvizuje, tezak zadatak.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Ovog ćemo oterati u Bugarsku, brt. Hehehe, Rumunija je zauzeta.

Gza

pre gotovo 3 godine

Brt. Kolko ovo glupo zvuči. Brt🤪 Slušaj samo u zemlji, koja je trenutno u apsolutnom vlasništvu jednog čoveka, se može desiti da taj čovek otera trenera suparničkog košarkaškog kluba. Razlog je, mrzi sve što nije po njegovom. A i može mu se
G

Gost656

pre gotovo 3 godine

Žoc i Džile rasturaju fmp sledeće sezone.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

To slušamo već 10 godina, brt. Postali ste KK Sledeća sezona i jedni i drugi, hehehe
P

PartizanPFK

pre gotovo 3 godine

Praznik za oci za svakog pravog Partizanovca DP u najavi za Divu naredne godine by Zoc&Dzile
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Hahahaha pa ja mislim da ce Radonja da ih otera posle par kola....evo videcemo pa se javi posle 12 kola ABA
Z

ZtT

pre gotovo 3 godine

Ja isto mislim da je praznik za oci svakog Zvezdaasa,kada racuni za naplatu stignu ha ha. Ponovicu Zoc i da dodje,dobice se neki trofej,ali ce racun biti takav da sledi cao cao nema vise partizana.Kolaps.
P

PenetradorCoa

pre gotovo 3 godine

Ovaj čovek sve širi i širi 🤣