"Di Džej Sili"
"Di Džej Sili"

Buka sa tribina i velika borbenost recept za pobedu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.10.13. | 23:56

Košarkaši Radničkog spremni čekaju duel sa Olimpijom u petom kolu ABA lige

Di Džej SiliUoči susreta petog kola ABA lige u Kragujevcu, u kome će se sastati domaći Radnički i ljubljanska Olimpija, Šumadinci očekuju veliku buku sa tribina i obećavaju još veću borbu na parketu.
"Želja nam je da pobeđujemo, naročito na domaćem terenu. Svako od nas  zna svoj zadatak, a kako to izgleda najbolje smo pokazali protiv Bizonsa, posebno kad je bilo napeto. Sem onoga što radimo na parketu da bismo pobedili, moram da istaknem i značaj podrške sa tribina. Na utakmici Evrokupa ambijent je bio kao na fudbalskoj utakmici, buka i pesme nas posebno pokreću", izjavio je Mufatu Jaru koji je postao nova zvezda kragujevačke ekipe i jedan od miljenika publike. 

Iako je Olimpija jedina ekipa koja u dosadašnjim susretima ABA lige nije osetila slast pobede, bek Radničkog Di Džej Sili upozorava da stanje na tabeli ne odražava pravu sliku snaga ekipa.
"Olimpiju svakako ne posmatramo tako što gledamo njihovu poziciju na tabeli. Taj trenutni skor 0:4 nas ne zavarava. Imali su dva ubedljiva neuspeha na početku, ali su posle toga doživeli tesne poraze, razlika je bila tek dva poena - protiv Širokog, odnosno jedan - protiv Zvezde. Nema opuštanja pred sledeći meč, niti prepuštanja bodova kada igramo na domaćem terenu. Gostima svo poštovanje koje zaslužuju, ali potrudićemo se da nametnemo svoju igru i da ostvarimo treću pobedu u ABA ligi. To ćemo da postignemo ako iskontrolišemo "niski post", dobro "zatvorimo" reket i vladamo u vazdušnim duelima. Skok je naše oružje za dobijanje ove bitke", analizira Sili recept za pobedu svog tima koji u dosadašnjem takmičenju ima skor 2:2.

Izabrane vesti

Utakmica između Radničkog i Olimpije igra se u subotu od 19 sati u dvorani "Jezero".

Piše: Jovana Mladenović
(jovana.mladenovic@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Di Džej SiliMufatu JaruRadnički NišRadnički KragujevacSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara