Devin Buker u akciji (©AFP)
Devin Buker u akciji (©AFP)

Buker načeo, Bil dokusurio Lejkerse, Okogi posterizovao Rasela (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.24. | 06:55

Lebron i društvo nisu izašli iz krize, Finiks s pola snage do pobede u Stejpls centru

Dve tesne pobede nad Klipersima i Torontom bile su dovoljne da podgreju nade fanova Lejkersa o mogućnosti kontinuiteta dobrih partija u narednom periodu. Da one nisu imale utemeljenje u realnosti pokazali su i Finiks Sansi. Momci iz Arizone završili su meč na način kako to obično biva kada Devin Buker krene da ubacuje "veš mašine" i bez i najmanje neizvesnosti savladali Jezerdžije 127:109.

Za 48 minuta trajanja utakmice domaćin je vodio samo na tren pri rezultatu 7:6, a sve posle toga bila je jednosmerna ulica. Devin Buker imao je svoj šou u prvom, a Bredli Bil u drugom poluvremenu. Posebno se izdvaja neverovatna serija Bila od 20 poena zaredom tokom treće četvrtine nakon koje nije bilo ni najmanje dileme u pobedu gostiju. Na kraju je Buker meć završio s 37, a Buker 31 poen.

Izabrane vesti

Sva nemoć Lejkersa oslikana je u monstruoznom zakucavanju Nigerijca Džoša Okogija preko Dijendžela Rasela, inače najefikasnijeg kod Lejkersa ove noći s 19 poena.

Lebron Džejms bio je nikada bliži da prekine svoj spektakularni niz od 1186 utakmica sa deset ili više datih poena, ali je uspeo da dođe upravo do brojke od deset poena i 1187 mećeva. Rekord jeste nastavio da poboljšava, ali je bio totalno nemoćan da pomogne saigračima u nameri da odigraju koliko-toliko ravnopravno. Od poslednjih šest mečeva Lejkersi su izgubili četiri i ponovo su na ivici plej-in zone sa negativnim učinkom 19:20. Sansi s druge strane igraju promenljivo, ali su bezbedniji od svog večerašnjeg rivala na osmom mestu i učinku 20-18.

NBA

Oklahoma - Portland 139:77

/Gildžes Aleksander 31 - Simons 14/

Milvoki - Boston 135:102

/Portis 28 - Pričard 21/

Dalas - Njujork 128:124

/Irving 44 - Rendl 32/

LA Lejkers - Finiks 109:127

/Rasel 19 - Bil 37/



tagovi

Los Anđeles LejkersDevin BukerBredli BilFiniks Sans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara