""
""

Čačani sanjaju brejk u Pančevu: Ako preplivamo Tamiš eto nas u Superligi

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.02.14. | 14:50

''Jednim trijumfom na gostovanju i pobedama u dvorani kraj Morave bili bismo sigurni putnici u završnicu takmičenja'', kaže Aleksandar Bjelić

Na krilima trijumfa protiv Vršca, košarkaši Borac MOZZART Sporta odlaze u Pančevo na megdan Tamišu.
Poslednja pobeda vratila je samopuzdanje ekipi, raduje nas činjenica da su pojedini igrači ušli u formu’’, kaže trener u stručnom štabu Čačana Aleksandar Bjelić.

Do kraja sezone Borac MOZZART Sport očekuju po tri utakmice kod kuće i na strani. Protivnici su Tamiš, Meridiana, Napredak, Smederevo, OKK Beograd i FMP.  
Za plasman u Superligu potrebno da dobijemo sve  kod  kuće i jednom na strani. Nadamo se da ćemo popuniti tim, jer imamo dve slobodne licence. Osećaju se odlasci Protića i Šljivančanina, kao i povreda Mandića. Pružali su maksimum, a i ostali igrači bili bolji uz njih. Liga je takva da vas svaki poraz kod kuće uvodi u problem, a pobeda na strani vodi ka eliti. Jednim trijumfom na gostovanju i pobedama u dvorani kraj Morave bili bismo sigurni putnici u završnicu takmičenja“.

Izabrane vesti

Tradicionalno, jedna lopta odlučuje pobednika duela izmeđuTamiša i Borac MOZZART Sporta.
Svejedno gde se igra, završnica je uvek uzbudljiva. Glavna snaga našeg rivala je što okosnicu tima čine igrači koji duži niz godina igraju zajedno. Imaju sistem, dugogodišnjeg trenera, svake godine su sve bolji. Na papiru imaju tim za Superligu, ali ostaje da se vidi kakve su im ambicije. Ukoliko uspemo da se prilagodimo njihovoj agresivnoj igri i budemo imali najbolja  rešenja u napadu i tradicionalnu energiju u odbrani, možemo do pobede. Taj trijumf bi bio  kapitala,  jednom nogom bismo zakoračili ka Superligi“, zaključio je Bjelić.

KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE – 21. KOLO

Okk Beograd – Sloboda
Smederevo – FMP
Napredak – Sloga
Meridiana – Vojvodina
Vršac – Konstantin
Crnokosa – Metalac
Tamiš - Borac MOZZART Sport

Tekst i foto: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Borac MOZZART SportSrbijaKošarkaška liga SrbijeKLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara