Čarls Barkli sa metlom u studiju isprozivao Lebrona: Mali Kralj ide na Bahame

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 09:55

Ponižavajući komentari legende NBA lige na računa Lejkersa

Prejak je Denver za Lejkerse koliko god se američka javnost trudila da Lebronu i saigračima prilepi etiketu velike ekipe koja će kad tad da proradi… Nije slučajno što su Nagetsi aktuelni šampion, što su se borili za prvo mesto na Zapadu i što su velikani iz Los Anđelesa morali kroz plej-in do plej-ofa.

Pobedom u Los Anđelesu, Nagetsi su stigli do 3:0 u pobedama i Lejkersi se nalaze na korak od eliminacije, popularne “metle”. A to je jedva dočekao legendarni Čarls Barkli. “Veliki Brbljivac” iz slavnih dana NBA lige je poznat kao fan Nikole Jokića i drugara. I nije štedeo Lejkerse.

Izabrane vesti

U studiju se pojavio sa metlom i počeo da čisti pod što je bila jasna aluzija na ekspresnu eliminaciju koja se sprema Lejkersima.

“Samo želim da se obratim ljudima koji mi cele sezone uporno govore kako će Lejkersi i Voriorsi da prorade u plej-ofu. Znate gde će da prorade? Na Bahamima. U nedelju ujutro idu na odmor. Govorio sam vam to od početka. Lejkersi i Voriorsi su s…e i prekinite da ih forsirate”, kao i obično je bez dlake na jeziku bio Barkli.

Na konstataciju Kenija Smita da Kralj (Lebron Džejms op.a.) nije zaslužio takav tretman, Barkli je odgovorio.

“Kralj ide kući nakon još jedne utakmice. Mali kralj”, rekao je Barkli.

"Oh, sad je i 'mali kralj'. Stvarno, Čak?", pokušavao je Smit da odbrani Lebronov legat.



tagovi

Čarls BarkliLebron Džejms

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara