""
""

Čarls Bronson u Konstantinu

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.16. | 11:36

Nišlije dovele i Jovana Antića

Pojačanja se nižu u Konstaninu iz Niša. Klub je objavio da je doveo dva pojačanja pred Novu godinu - Čarlsa Bronsona i Jovana Antića. Angažovanjem ovih momaka klub je ispunio kvotu licenciranih igrača. 

Bronson, 33-godišnji Amerikanac holivudskog imena, danas je pojačao Konstantin na poziciji centra. Bronson je visok 208 centimetara, u NCAA ligi igrao je za Pikevil, ali nije draftovan za NBA ligu, pa se otisnuo u Evropu. Igrao je u španskoj Meridi, engleskom Mančesteru, potom u Tunisu, pa za Baškimi iz Prizrena, austrijski Grac, u Nemačkoj je nastupao za Icehoe iglse, a u Niš dolazi sa Kipra.
"Sigurno je da smo sa njim dobili na visini i na iskustvu. Čini mi se, na osnovu viđenog na prvom treningu, da nije još u potpunosti spreman, ali biće to dobro… ja se nadam da ćemo uspeti da ga registrujemo već za meč sa Slogom, koji igramo 8. januara", kaže trener Konstantina Ivan Simić za klupski sajt.

Izabrane vesti

Drugo pojačanje je Antić.
"Antić je brz, eksplozivan bek, dobrog šuta i sigurno je da će nam puno značiti, jer smo deficitarni na poziciji dvojke. Njegovo prisustvo se i te kako oseća na treningu". kaže trener Nišlija Simić.

(FOTO: Action images)


tagovi

KK KonstantinSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara