Ćavi Rabaseda
Ćavi Rabaseda

Ćavi Rabaseda u sudaru izvukao deblji kraj: Dva izbijena zuba i polomljena kost

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 17:01

Kontakt sa Kendrikom Perijem prošao sa ozbiljnom štetom

Ubedljiva pobeda Unikahe nad Bilbaom u Malagi (101:84) ostala je u senci nemilog događaja u kojem je deblji kraj izbukao Ćavi Rabaseda.

Španski košarkaš morao je ranije da napusti utakmicu i bude podvrgnut hitnoj operaciji posle preloma alveolarne kosti u gornjoj vilici. Prekaljeno krilo Bilbaa pretrpelo je ozbiljnu štetu posle sudara sa Kendrikom Perijem, kada su mu uz polomljenu kost izbijena i dva zuba.

Izabrane vesti

Sve se dogodilo na šest i po minuta pre kraja treće četvrtine. Amerikanac je krenuo u prodor ka košu i u pokušaju da položi loptu zakucao se u Rabasedu koji je pao na zemlju i oko njega je odmah bilo krvi.

Ustao je brzo Španac i krenuo ka klupi, a čim je shvatio da je ostao bez zuba pokazao je da mora da bude zamenjen, posle čega je otišao u kliniku koja se nalazi na samo pet minuta hoda od dvorane Martin Karpena. Posle operacije je noć proveo u bolnici.

On se javio svojim pratiocima na društvenim mreža i poslao poruku da se oseća dobro.

“Želeo bih da se zahvalim svima na podršci koju sam dobio i pre svega hvala doktorima koji su me odmah primili i pružili mi potrebnu negu. Vraćam se brzo u Bilbao“.

Peri je posle utakmice takođe ostavio poruku na mrežama i poručio da je Rabasedu zvao i poželeo mu brz oporavak.



tagovi

Ćavi RabasedaKK BilbaoUnikahaKendrik PeriEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara