"Prelomio meč - Vangelis Mancaris"
"Prelomio meč - Vangelis Mancaris"

Cedevita nije uspela ništa da se pita: Olimpijakos je bio prejak (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.15. | 21:08

Gosti iz Pireja utakmicu prelomili sa dve vezane trojke Vangelisa Mancarisa početkom poslednjeg perioda - 70:83

Prelomio meč - Vangelis Mancaris

Kraj fenomenalne pobedničke serije Cedevite. Za to je večeras u Zagrebu bio odgovoran Olimpijakos, koji je pred 5.200 gledalaca u Areni Dražen Petrović naneo treći poraz u ovoj sezoni Evrolige - 70:83 (24:21, 16:20, 16:23, 14:19).

Izabrane vesti

Domaćin je u ovoj utakmici držao konce samo u prvom poluvremenu, dobro je otvorio meč, u jednom trenutku imao i sedam poena prednosti (21:14), ali je već početkom drugog perioda Olimpijakos poenima Hanter i Papapetrua u potpunosti uhvatio priključak.

Treći period se ispostavio ključnim kada je u pitanju konačan ishod ovog meča. Gosti iz Pireja su daleko bolje otvorili utakmicu i za samo tri minuta došli čak i do dvocifrene prednosti, koju su gotovo održali do kraja četvrtine i sa značajnom zalihom ušli u poslednji period (56:64).

Poenima Džejkoba Pulena Zagrepčani su uspevali da se približe i na minus od pet poena, poslednji put i u 34. minutu kada je na semaforu stajalo 64:69, ali je Vangelis Mancaris sa dve vezane trojke praktično razrešio svaku dilemu po pitanju pobednika. Olimpijakos je do kraja utakmice uspeo i dodatno da uveća svoju prednost.

U pobedničkom sastavu najefikasniji je bio Hanter sa 19 poena, Papapetru je ubacio tri manje, dok je Mancaris meč završio sa 12. Sa druge strane Pulen je ubacio 13, a Džejms Vajt 12 poena.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vangelos MancarisOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara