"Zoran Lukić "
"Zoran Lukić "

Čekajući odluku Uleba o pijanom navijaču iz Morače…

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.01.15. | 18:06

Banvit Zorana Lukića još ne zna u kojem će sastavu izaći na megdan Dinamu

Zoran Lukić U drugom kolu Grupe H Evrokupa turski Banvit našeg trenera Zorana Lukića dočekuje Dinamo. Turci su u prvom meču pobedili podgoričku Budućnost, ali je trijumf ostao u senci nemilih dešavanja na utakmici.
"Mi još čekamo rešenje Uleba zbog dešavanja u Podgorici. Od odluke će puno zavisiti naša igra. Banvit je poslao sav materijal koji je dodatno tražen, ostaje da se vidi kakva će biti odluka, ali imamo snimak na kome se vidi da je navijač koji je utrčao na teren Morače udario dvojicu naših igrača. Navijač je bio u alkoholisanom stanju i verovatno ni sam nije znao šta radi. Vrlo je verovatno da ćemo mi ostati bez nekog košarkaša što će uticati na našu taktiku", kaže Lukić za MOZZART Sport.

U turskom šampionatu nema problema, tu izuzetno dobro stojite, u vrhu ste tabele?
"Dobro igramo i možda smo imali jedan do dva kiksa. Izgubili smo na domaćem terenu od Bešiktaša, mada smo dali poen za pobedu koji nije priznat. Da smo dobili sad bi Darušafaka i Efes, koje smo pobedili, bili iza nas".

Izabrane vesti

Utakmicom Efes - Turk Telekom završava se prvi deo turskog šampionata.
"Možemo da budemo zadovoljni prvim delom, nastavljamo dalje, verovatno u istom ritmu, želimo da ostanemo u vrhu", zaključio je Lukić.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

Zoran LukićKK BanvitEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara