Komentari na vest

Čistka u Bostonu: Otišli Šreder i još šestorica, stigao Popov miljenik, vratio se Tajs

R

Random8

pre preko 2 godine

Dobar posao Houstona, videćemo hoće li uspeti da se reše Walla, mada čisto sumnjam. Doduše, ovaj Schroder će malo ubiti minutažu Jalenu Greenu i KPJ kojima trebaju minuti da bi se što više razvili, ali svakako da može da bude odličan mentor. Kanter ili Theis, potpuno je svejedno, svakako neće igrati pored Wooda i Senguna.
S

Slavko Rabrovo

pre preko 2 godine

Sramota sta radi San Antonio! Jos jedna velika greska! Tipujem da narednih 10 godina nece doci ni do finala Zapada, a nekada su bili strah i trepet! Mnogo pogresnih procena kao sto je ova, oslabile su izuzetno uspesnu fransizu i Popovicu je vreme za penziju!
P

Pfefer

pre preko 2 godine

Kakve glave u Vizardsima, trejduju Harela koji igra na strasnom nivou za Smita kojeg su sutnuli prosle godine i maltene ni ne igra ove sezone.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Odlican posao sarlota. Spoljna linija im je jako dobra, unutra su tanki. Herela su doveli prakticno dzabe i time, rekao bih, osigurali plej in, mozda cak mogu i direktno u plej of sa 6.mesta. I za herela dobra situacija, imace mnogo vise prostora, ne zaboravite da je on pre par sezona bio sixth man of the year, dobar je to igrac.