Čović: Za nas su sva takmičenja važna i kada pobeđujemo i kada gubimo

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.12.23. | 21:26

"Pred nama je još izazovnija godina, ali pored igrača i trenera pojačali smo se i novim upravnim odborom, sjajnim ljudima i spremni smo za izazove koji nas čekaju", rekao je prvi čovek kluba s Malog Kalemegdana

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, kaže da su crveno-bele sva takmičenja važna bez obzira na to kakvi su rezultati, što znači da se planovi i ambicije neće promeniti ni u narednoj godini.

Crveno-beli pojačani usvim klupskim sistemima dočekuju 2024. godinu, a iz prošle izlaze ponosni na ostvarene rezultate.

Izabrane vesti

"Odgovorili smo na sve izazove, osvojili dva od tri trofeja prošle sezone, 22 trofeja za 12 i po godina i mogu da kažem da smo najuspešniji sportski klub na ovim prostorima u poslednje vreme. Pred nama je još izazovnija godina, ali pored igrača i trenera pojačali smo se i novim upravnim odborom, sjajnim ljudima i spremni smo za izazove koji nas čekaju. Za nas su sva takmičenja su važna i kada pobeđujemo i kada gubimo. Kako ABA liga, tako i Evroliga, ali treba voditi računa da ne podignemo lestvicu previše, ali trudićemo se da u svim takmičenja napravimo što bolji rezultat. Znam da je teško kada gubimo, da se mnogo radujemo kada pobeđujemo, ali to je sport i to je Crvena zvezda", rekao je Čović na novogodišnjem koktelu.

Prvi čovek kluba s Malog Kalemegdana ne krije zadovoljstvo povratkom supertalentovanog Nikole Topića.

"Uradili smo pravu stvar, ne samo za Crvenu zvezdu već i za srpsku košarku. Želim mu da bude uspešan kao i do sada, verujem u njega", dodao je Čović.


tagovi

Nebojša Čović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara