Detalj iz ARene sa meča Partizan Mozzart Bet - Makabi (Starsport)
Detalj iz ARene sa meča Partizan Mozzart Bet - Makabi (Starsport)

Crno-beli startuju sa dugo pripremanim projektom: Postani član KK Partizan Mozzart Bet

Vreme čitanja: 3min | pon. 21.11.22. | 09:06

Ideja kluba je da dodatno učvrsti vezu s navijačima i osnaži zajednicu koju čine svi oni koji vole crno-bele. Iako se plaćaju, članske kartice zapravo neće predstavljati trošak za navijače jer će kroz kupovinu sezonskih karata i proizvoda za koje imaju popust u okviru lojalti programa, moći da višestruko vrate uloženi novac

Predsednik Partizan Mozzart Beta, Ostoja Mijailović je pre nekoliko dana na Tviter nalogu najavio početak prodaje članskih karata našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba, uz bogat loyalty program. O čemu se zapravo radi?

Izabrane vesti

"Krećemo s projektom koji smo dugo pripremali i za koji čvrsto verujemo da će naići na pozitivnu reakciju navijača. Članska karta Partizan Mozzart Beta je neka vrsta navijačke lične karte. Nešto personalno, što svako nosi uz sebe, ali i nešto što će svakom navijaču doneti niz benefita kroz program lojalnosti. Ideja kluba je da na ovaj način dodatno učvrstimo vezu sa navijačima i osnažimo zajednicu koju čine svi oni što vole crno-bele", ističe direktor crno-belih Dejan Kijanović.

Šta navijač dobija kupovinom članske karte i koliko dugo članstvo važi?

"Članska karta važi godinu dana i odnosi se na kalendarsku godinu. Mi od decembra 2022. prodajemo članske karte za 2023. Osim same pripadnosti, navijač kupovinom članske karte ostvaruje mogućnost da ostvari značajne popuste u prodavnicama, kafićima, restoranima ili sportskim centrima koji su naši partneri u ovom projektu. Lista još nije konačna, ali možemo reći kako će značajni popusti biti dostupni za kupovinu u prodavnicama odeće, apotekama, jednoj klinici... Tu su i teretane, zatim besplatni termini za plivanje, popust u knjižarama... Ali da ne otkrivamo sve. Članstvo važi godinu dana, odnosno do isteka 2023. godine. Posle toga je potrebno da navijač plaćanjem članarine obnovi članstvo, ili će ga nakon određenog vremena izgubiti", poručuje direktor marketinga kluba iz Humske, Miljan Šćekić.

Članske kartice biće numerisane.

"To znači da onaj ko požuri, može da dobije neki dobar, niži broj."

Novost u odnosu na dosadašnju praksu je da će sezonske ulaznice za sezonu 2023-2024 moći da kupe samo članovi Partizan Mozzart Beta.

"Da, sezonske karte će se prodavati samo našim članovima, ali je važno da napomenemo kako će na osnovu članstva biti odobren i određeni popust. Iako se plaćaju, članske kartice zapravo neće predstavljati trošak za navijače, jer će kroz kupovinu sezonskih karata i proizvoda odnosno usluga za koje imaju popust u okviru lojalty programa, moći da višestruko vrate uloženi novac", podvukao je Kijanović.

(1,25) Barselona (17,0) Partizan (4,40)

Članstvo će imati i svoje kategorije.

"Postoje četiri kategorije članstva: 'Dete Partizana' za najmlađe i tek rođene, zatim 'Standard', 'Gold' i 'Platinum'. Osim razlike u ceni članarine, razlikovaće se i nivo benefita koje članovi ostvaruju. 'Platinum' će biti ograničeno na svega 300 ljudi i ono će pored najvišeg nivoa benefita imati i tu vrstu ekskluziviteta. Kategorije pre svega postoje jer znamo da postoji i veliki broj naših navijača koji bi plaćanjem skuplje članarine rado pomogli klub. Takvih zahteva smo u prošlosti imali mnogo i sada smo u prilici da tu dobru volju na adekvatan način ispratimo kroz članstvo i benefite koje smo u prilici da ponudimo. Navešću primer da sa 20% popusta u prodavnici odeće, praktično jednom kupovinom možete vratiti uloženi novac. A popusti važe do kraja 2023. Kategorija 'Standard' će prilikom kupovine sezonske karte, uz staru sezonsku donositi 10% popusta. 'Gold' i 'Platinum' 10% i bez stare sezonske. Za te dve kategorije će postojati i popust na putovanja čarter letovima u organizaciji kluba, evropska gostovanja... Postojaće i posebna kategorija za ljude koji su pisali istoriju našeg kluba. Ona će biti počasna za veoma mali krug ljudi", pojasnio je Šćekić.

Kakva su očekivanja od ovog projekta?

"Pre svega učvršćivanje veze između navijača i kluba. Znamo da za osećaj pripradnosti Partizanu nije mnogo potrebno i da se ljubav naših navijača ne meri materijalnim dobrima. Ipak, svesni smo i da znaci pažnje i te kako prijaju svima. Tu tražimo nišu i na osnovu brojnih razgovora koje smo do sada obavili, uvereni smo da smo je pronašli", dodaje Kijanović.

"Platinum kartica broj 1 biće prodata kao NFT. Više detalja o tome ćemo saopštiti naredne nedelje kroz zvanične kanale kluba."


tagovi

KK PartizanDejan KijanovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara