Nemanja Nedović (©MN Press)
Nemanja Nedović (©MN Press)

Crvena zvezda bez Nedovića i Lazića protiv Asvela

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.03.23. | 15:43

Nisu uspeli da se oporave

Nema mnogo vremena za odmor posle važnog trijumfa nad Valensijom, Crvenu zvezdu već u petak od 21 čas očekuje gostovanje Asvelu u poslednjoj utakmici 32. kola Evrolige.

Kao i u susretu sa Valensijom koju je Crvena zvezda dobila ubedljivom igrom i tako potvrdila izlazak iz serije slabijih igara, Duško Ivanović ni na ovom meču neće moći da računa na Nemanju Nedovića koji se oporavlja od virusa, te kapitena Branka Lazića koga još muči povreda.

Izabrane vesti

"Asvel je super atletska ekipa, zaista. Protiv njih je teško igrati, igraju prilično slično kao Valensija, ali su fizički dominantniji u odnosu na Valensiju, i uz to imaju visokog centra koji pravi razliku u reketu", rekao je Ivanović, dok je ekipa posle prospavane noći odmah krenula put Francuske.

Ognjen Dobrić siguran je da će ekipa biti spremna za novi izazov.

"Imamo dan da se spremimo, oporavimo, idemo tamo u Francusku s jednim ciljem, a cilj je uvek pobeda. Kalkukaclije oko nastavka, TOP 8, ne razmišljamo, idemo da pobedimo svakog. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time, mislim, otkad smo fokusirani na teren i na igru, sve izgleda kako treba, manje treba da se bavimo kalkulacijama, a više da se bavimo onim što treba da radimo".

Fakundo Kampaco je posle još jednog magičnog izdanja u sredu uveče istakao da Crvena zvezda i u Francuskoj ide po pobedu.

"Nema sada nikakvih opravdanja. Idemo tamo (u Francusku, na gostovanje Asvelu) da odigramo najbolje što možemo. Ako želimo da pobedimo, moramo da budemo pametni, ali i puni energije, borbenosti… To je jedini način da tamo trijumfujemo".

Odmah posle utakmice crveno-beli se preko Švajcarske vraćaju u Beograd, a već u ponedeljak očekuje ih utakmica 24. kola ABA lige sa ekipom Mege u Beogradu.



tagovi

KK Crvena zvezdaDuško IvanovićOgnjen DobrićFakundo KampacoNemanja NedovićBranko Lazić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara