Dejan Radonjić (©MN Press)
Dejan Radonjić (©MN Press)

Crvena zvezda ima nove slučajeve virusa korona

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.04.21. | 14:29

I među igračima i u stručnom štabu, nezvanično saznaje Mozzart Sport

Crvena zvezda je dan posle utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva zabeležila nove slučajeve virusa korona na obaveznom testiranju, nezvanično saznaje Mozzart Sport. Kako se može čuti, novih zaraženih slučajeva ima među igračima i članovima stručnog štaba.

Vest je ubrzo potvrđena i na sajtu ABA lige. Zbog toga je predstojeće gostovanje Crvene zvezde Cedeviti Olimpiji u Ljubljani - otkazano! Kako je naglašeno u kratkom saopštenju Jadranske lige, novi termin utakmice biće naknadno određen.

Izabrane vesti

01.30: (1,27) Boston (15,0) Hjuston (4,30)

Nezvanično se može čuti da je sve bilo spremno da se put Crvene zvezde u Ljubljanu odvije nesmetano, uprkos prethodnim zahtevima slovenačkih vlasti da ekipa može da uđe u zemlju samo s PCR testovima iz Evropske unije. Jadranska liga je posle velikih napora uspela da obezbedi testiranje Crvene zvezde na aerodromu u Ljubljani, ali je sada ceo taj postupak otkazan zbog novih slučajeva virusa korona u crveno-belom timu.

Podsetimo, u Crvenoj zvezdi su korona virus već preležali Džordan Lojd, Kori Volden, Lendri Noko, Kino Kolom, Duop Rit, Lengston Hol, Marko Simonović, ranije i Emanuel Teri odmah po dolasku u Beograd... Takođe, bilo je i slučajeva virusa u stručnom štabu - kondicioni trener Aleksandar Lukman, te Nikola Birač i Saša Kosović, plus još neki članovi tima.

Sada je veliko pitanje kako će se organizovati završnica ligaško dela regionalnog takmičenja, plus plej-of Jadranske lige, a nejasno je kada će i kako da se odigra Superliga Srbije...

Crvenoj zvezdi preostaje još jedna utakmica Evrolige protiv Albe u Berlinu narednog četvrtka, a po planu su i obe utakmice Jadranske lige protiv Cedevite Olimpije, Igokee u Beogradu, a onda gostovanja Krki i Zadru.



tagovi

KK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara